Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem jött haza anyukám a...

Nem jött haza anyukám a munkából, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ma délutános anya, legkésőbb fél tizenegyre haza szokott érni. A telefonja kicseng, de nem veszi fel. Teljesen ki vagyok borulva. Mit csináljak? Ketten élünk. Én 18 éves vagyok.
jún. 11. 23:41
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Sikerült beszélnem valakivel a cégtől, maradt túlórázni hajnali kettőig. Csak egy szót nem írt.
jún. 12. 00:23
 22/34 anonim ***** válasza:
93%

Na látod, minden megoldódott. <3

Most már nyugodtan aludhatsz.

jún. 12. 00:25
 23/34 anonim ***** válasza:
35%
Kérdező! Még mindig nem jelentkezett anyukád? Szerintem semmiképpen se indulj el!!! Az is lehet, hogy lerobbant a kocsija, és épp nem veszi észre. Bár már meg kellett volna néznie a telefonját. Munkahelyét hívd fel mindenképp. Ha már elindult, akkor próbáld meg a 112-t! Valószínű, hogy nemsokára otthon lesz, vagy már haza is ért. Drukkolok, és mindenképp írj, hogy mi lett!
jún. 12. 00:26
 24/34 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk azért lehetett volna annyi esze, hogy jelzi neked. Én holnap biztos megmondanám neki, hogy ne játsszon az idegeimmel. Kíváncsi vagyok, ő mit szólna, ha te azt ígérnéd, hogy este fél tizenegyig biztosan hazaérsz a buliból, aztán még éjfélkor se lennél otthon és a telefont se vennéd fel.
jún. 12. 00:27
 25/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Annyira kétségbe voltam esve. De még most se nyugodtam meg teljesen.
jún. 12. 00:27
 26/34 anonim ***** válasza:
26%
Miért nem? Mi a baj?
jún. 12. 00:30
 27/34 anonim ***** válasza:
95%
Utolsó előtti vagyok. Már megnyugodhatsz, minden rendben. Próbálj pihenni :)
jún. 12. 00:31
 28/34 A kérdező kommentje:
Most válaszolt az üzenetemre is.
jún. 12. 00:32
 29/34 anonim ***** válasza:
96%

Elvileg aludni szoktál, mikor hazaér? Lehet gondolta alszol már, és nem akart felébreszteni, egy hirtelen jött túlóra hírével. Remélem legalábbis, hogy ilyesmi van és nem komolyabb ok.

Ha tudnád már én mennyit aggódtam anyàm miatt... Világos nappal, és csak boltba ment...

Amikor elmondja, hogy, leugrik valamiért, számítok rá, hogy fél, max egy óra és itt van, erre másfél óra, két óra is eltelik, én fràszt kapok az összes távolban felhangzó mentőautó szirénájától... Mire végre beàllít, hogy végül a postán is volt és olyan sor àllt, vagy xy-al pketyikázott....

Pfff, lefáradok ilyenkor, mert ugye nem egyszeri eset...

jún. 12. 00:56
 30/34 A kérdező kommentje:
Az addig oké, hogy azt hiszi, hogy alszom, de legalább egy üzenetet dobna, hogy túrórázok, később megyek. Én is mindig írok, ha nem akkor meg felveszem.
jún. 12. 07:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!