Hogy csináljam, hogy ne legyen mindig tiszta kosz a fél lakás a páromtól, aki mindig koszosan jön haza a munkából?
Olyan munkája van, amitől mondig teljesen sàros lesz a ruhàja. Kezdek megőrülni attól hogy hiába porszívózok fel minden nap, mindig ugyanolyan sáros koszos lesz a fürdőszoba meg a folyosó, meg a szoba is mert amikor kimosom a ruháit, a szobában teregetem ki és potyognak ki a sárdarabok a zoknijából meg nadrágjából.
Akik hasonló helyzetben vannak, hogyan oldják meg?
Kértem már hogy mielőtt belép a lakásba, porolja le magát, de akkor is tele van sárral.
Esetleg a mosás menetén mikéntjén kellene változtatni??
(mosás után nem igazán szabadna sárdarab potyogjon a ruhából) de én csak pasi vagyok-)))
Lépcsőházba, tárolóban átöltözés?
Először biztos nem fog neki örülni.
De hát boldog feleség, boldog élet :)
Bocs, hogy most írok egy négy éves kérdésre, de('nem engedném sárosan mászkálni a lakásba egyből menjen a fürdőbe')!Neki is kellemesebb tisztán kajálni utána vagy kávézni vagy akár mit! No utólag én kérdem kedveske! Hogy akadályozod meg, mert ha nagyon rájön a dolog, akkor most is azt mondom, hogy megpróbálhatod megakadályozni, hogy bemenjen a lakásba, de akkor valószínű, hogy te húzod a rövidebbet kivéve, hogy nem egy kigyúrt izompacsirta, mert akkor szerintem nagyon hamar elhárítja az akadályt az útjából azaz téged.
Kérdező:! Utólag válaszolok neked, hogy hogyan csináld.! Jó gyorsan. Szobában kiteregetés illatosítja a szobát.
/f/.3/2./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!