Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normalis hogy ezt csinaljak?

Normalis hogy ezt csinaljak?

Figyelt kérdés
Osszevesztem a parommal az elmult hetben es azota nem igen beszelunk, anyum is eleg bunko volt velem mostanaban. Nemreg rajottem hogy kibeszeltek titokban, egyikuk se mondta el de anyam olyan dolgokat tudott amiket csak tole tudhatott es elolvastam az uzeneteket is, szinte elvoltam hordva minden szarnak anyam reszerol. Iszonyatosan eg a pofam miattuk es mindez ugy hogy 'nem is tudok rola'. Ahelyett hogy nekem mondanak el a gondjukat.
2024. jún. 9. 14:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális.
2024. jún. 9. 15:09
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Sajnos mindegyikük megrekedt egy éretlen, infantilis szinten. Ez hozzájuk tartozik, nincs ráhatásod. Arra viszont van, hogy eldöntsd, mennyire akarsz ilyen emberekkel kapcsolatot tartani.
2024. jún. 9. 15:47
 3/6 A kérdező kommentje:
semennyire de sajnos az anyámmal együtt élek, amíg muszáj addig képtelen vagyok elviselni vagy inkább ignorálni mert azóta is bunkózik velem
2024. jún. 9. 15:50
 4/6 anonim ***** válasza:

"Ahelyett hogy nekem mondanak el a gondjukat."

A párod eszerint mondta is, azért vesztetek össze. Vagy hogyan volt az?

Ülj le vele beszélgetni és próbáljátok tisztázni a dolgokat. Ha nem beszéltek, az semmire sem megoldás. Ha viszont nem tudjátok tisztázni, akkor kár folytatni. A szövegből az derül ki, hogy nem is laktok együtt, szóval ez eddig egy nulla kapcsolat, nincs mit sajnálni rajta, ha befejeződik.

Anyukád egy másik kategória, értelemszerűen törekedj a leválásra, amikor teheted, majd költözz el tőle. Lehet, hogy onnantól jobb is lesz a viszonyotok.

2024. jún. 10. 08:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Az mindegy min vesztunk ossze de mind a ketten hordtak ossze a hulyeseget es nem nem mondta el nekem
2024. jún. 10. 09:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Attol hogy nem elunk egyutt meg nem tartom nulla kapcsolatnak, az elso olyan ferfi volt aki nem bantott testileg es mentalisan se akart megis sokszor elerte
2024. jún. 10. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!