Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan állítsam meg őket?

Hogyan állítsam meg őket?

Figyelt kérdés

A testemre negatív megjegyzéseket tevő családtagjaimról beszélek.

16 éves lány vagyok, 169 cm magas, és 56 kg. Versenyszerűen vívok, ezzel azt akarom mondani, hogy egy kis fizikumom van.

A szüleim és a bátyám többszörösen, naponta tesznek fájdalmas megjegyzéseket rám, és arra, hogy mit egyek. Ez már több éve előjön nyáron, télen elhallgatnak (akkor több ruha van az emberen).

Már ez befolyásolja a napjaimat, mert én hiába szeretem úgymond önmagam, elbizonytalanító az ilyen. Egész gyermekkorom óta azt hallgatom, hogy vigyázni kell a súlyommal, mert túlsúlyos vagyok. Csak az tudja pontosan, milyen az ilyen, aki átélte.

Hozzá kell hogy tegyem, hogy ugyanezektől az emberekről mindent megkapok, jól tartanak engem, és szeretnek is.

Csak abbahagynák ezt.

Már sokszor mondtam nekik, hogy ez nekem nem esik jól, de csak azért is.

Ötletek, hogy hogy lehetne ezt a témát örökre elhallgattatni? Kezdem nagyon rosszul érezni magam.

(Aki pszichológust akar ajánlani: csak ne.)

2024. jún. 8. 22:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Kedves 10es!

Honnan az életből vetted, hogy ugyanaz az ember vagyok, mint akit te emlegetsz?

Egyébként ez egy anonim oldal, ha 53 kilogramm lenne a tömegem, bátran leírnám.

2024. jún. 10. 15:02
 12/13 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudsz mit kezdeni velük. Simán csak élvezetből gonoszkodnak veled. Ilyen a jellemük. Kezd el te is kritizálni naponta az ő testüket ugyanabban a stílusban, lehet egy idő után rá unnak majd.
2024. jún. 10. 19:54
 13/13 anonim ***** válasza:
60%
Ha a sport miatt van egy kis fizikumod az nemcsak hogy nem hátrány hanem vonzó is. ha a közeli rokonaid így folytatják csak azt fogják elérni hogy elveszítenek egy csodálatos emberkét.
jan. 5. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!