Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kellene tennem mert a...

Mit kellene tennem mert a beszélgetés nem segít..?

Figyelt kérdés

Folyton azt érzem hogy tompítanom kell a dolgokat amit barátnőm tesz, akkor mikor a családomnak mesélek róla vagy tudnak az adott dologról. Nem mondják ki vagy éreztetik de butának tartják vagy legalábbis rossz szemmel néznek rá mert nem olyan mentalitású,gondolkodású mint ők.

Mostani eset:

Van egy vállalkozása szüleimnek aminek papírjait a hivatalban évekkel ezelőtt nem jól csinálták. E ez csak más intezni valo miatt most derült ki. Mivel barátnőm munkája ez a hivatalban így ő kezdte el rendbe tenni most mivel csak akkor lehet elintezni ha a régi része is rendben.

Ezért most jöttek ellenőrizni dolgokat.

Őt vádolják hogy most miatta hogy el kezdte rendbe tenni, fizetni kell az új papírok miatt és miért nem lehetett csak az új dolgot intéznie.

Én erre mondtam h tompitsam h úgy is van olyan ami ettől független és kell papír, 2.pedig egyikünk sem tudja mit hogy lehet és ő már ezt csinálja 1,5éve lassan. ( amikor segitseget kért a vezetőjétől h jól csinálja akkor az volt a családom baja h miert kell belevonni a mi ügyünkbe a vezetőt)

2024. jún. 6. 13:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, könyvelőként meglehetősen sok céggel van dolgom. Nem létezik papírújítás.

A hivatalok (legyen az cégbíróság, nav, önkormányzat) nem javíthatnak semmit maguktól egy-egy elírást kivéve (rosszul írsz be továbbvihető áfát vagy elszámolod a hipa előleget). Szóval kb vagy hülyére vesznek, vagy az vagy, és fel se fogod, miről van szó.

2024. jún. 6. 16:13
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Vótmá és sz*r is volt.
2024. jún. 6. 19:53
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy az adózás miatt? Ev-ből lett kft. Más az adózása.
2024. jún. 6. 20:09
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
13, azt is ő választja, a hivatal nem javítgat.
2024. jún. 6. 20:37
 15/18 anonim ***** válasza:
69%

A gond az, hogy a barátnőd még veled van.

Én elküldtem exemet a francba, a sokadik szépítése meg kozmetikázása után.

Ahelyett, hogy megmondta volna anyjáéknak, lehet leszállni rólam, és nem bunkózni, állandóan konfliktuskerült.

Nekem meg nem kell ilyen kisfiú.

A csajod jó türelmes, én már rég elhagytalak volna, ha az első néhány alkalom után sem tudod leállítani anyuciékat.

2024. jún. 7. 08:22
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem a hivatal bszta el a papírokat, hanem a szüleid próbáltak adóval macherkodni és most fel vannak bszódva, hogy kiderült és ki kell fizetniük a 'javítást'.
2024. jún. 8. 01:55
 17/18 anonim ***** válasza:
14 arra gondoltam, hogy baszakodtak a papírokkal, kiderült, és a *javítás* az adó hátralék, csak rá akarják kenni a hivatalra.
2024. jún. 8. 06:36
 18/18 anonim ***** válasza:

Magyarul a szüleid haragszanak a csajra, mert nem tudta elnismásolni az adótartozásotokat.

Hát, szar ügy.

2024. jún. 8. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!