Ha nem szeretnéd, hogy a halotti toron felköszöntsenek, mi a megoldás?
Figyelt kérdés
A temetés a születésnapodra esik. Kiderül, hogy a temetést intéző rokon a halotti torra szülinapi tortával készül. Udvariasan visszautasítod, de azt mondja mindenképp fel akar köszönteni, nem lehet lebeszélni. Te tudod előre, hogy nagyon kellemetlenül éreznéd magad. Hogy érnéd el, hogy elmaradjon a szülinapi buli?2024. jún. 1. 13:37
11/18 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi gond. A kérdésből ugy jön le, hogy nem a te közvetlen rokonod halt meg, mert nem te intézed a temetést/tort. Vagyis csak ugymond "meghívott" vagy a toron. Szerintem ez kedves gesztus a rokonod részéről, hogy rád is gondol aznap.
Ha pl a te házastársad vagy szülőd halt volna meg és neked kell intézni mindent, és egy rokon ragaszkodik hogy felköszöntsön tortával, na az kicsit fura lenne.
12/18 anonim válasza:
14!
Valóban nem. Az első eset szerintem keményebb. De a történetben eredetileg egy torta szerepel és q megkoszontes
13/18 anonim válasza:
a halotti toron felköszöntsenek
15, ez volt ott ewredetileg is...
14/18 anonim válasza:
16
Igen, ez volt ott. A végén még már buli lett belőle a képzeletében meg a tiétekben is.
15/18 anonim válasza:
10, igen, felfogtam. Mi a problémád?
9-es voltam
16/18 anonim válasza:
Bocsánat, azt hittem nekem írta a 10-es.
17/18 anonim válasza:
A többi családtaggal beszélném meg, nem itt, idegenekkel...
18/18 anonim válasza:
Nem valoszinű hogy elmennék a halotti torra. A temetésen tiszteletet teszed, az a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!