Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne a jó megoldás?

Mi lenne a jó megoldás?

Figyelt kérdés
Sziasztok 17éves vagyok barátnőm is 17, 9hónapja együtt vagyunk és véletlen becsúszott egy nem várt terhesség, most tudtuk meg mivel elkezdtek a jelei mutatkozni és végül a teszt is pozitív lett. El akarjuk vetetni de ehhez gondviselői aláírás kell ezzel az a probléma hogy mind kettönk szülei annyira szigorúak, hogy ez után örökre el lennénk tiltva egymástól amit nem szeretnénk mivel nagyon szeretjük egymást. Elég egyenesnek tartom magam mivel én azonnal el akartam mondani de barátnőm elkezdte belém beszélni ezeket igy már énis tartok kicsit hogy vége lenne kettőnk között. válaszaitokat várnám hogy ti mit csinálnátok a helyünkben.

2023. jún. 2. 23:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretnétek elvetetni a babát, akkor azonnal kell cselekedni, mivel összesen 12 hét áll rendelkezésre, amíg ezt megcsinálják. Ráadásul szeretik húzni az időt, többféle elbeszélgetésre el kell mennie a lánynak, nem egyszerű folyamat.

Ennél többet nem tudok érdemben hozzászólni, csak tájékoztatásképpen írtam ezeket. A legjobbakat nektek, bárhogyan döntötök. :)

2023. jún. 3. 00:07
 2/17 anonim ***** válasza:
98%
Azonnal kérj segítséget anyádéktól. Az életedet teszed épp taccsra, csak nem veszed észre. Nem valószínű, hogy az első szerelem örökké tart, ergo nem ő lesz valószínűleg a feleséged és életed párja. Ez az ismerkedés időszaka, nem a családalapításé. Ha el is tiltanak, 1 év múlva nagykorúak lesztek, azt csináltok, amit akartok.Akár össze is jöhettek újból. De nem érzed magad is ,hogy mennyire gyerekek vagytok még?? Nem mertek szólni... tiszta ovi.
2023. jún. 3. 00:29
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát mivel 17 éves a szülei mindenhogy emg fogják tudni.
2023. jún. 3. 00:54
 4/17 anonim ***** válasza:
95%

Ahhoz, hogy elvetesd 12 hét áll rendelkezésre. Abból 3-4 már elment a pozitív tesztig. Azonnal szülők!

Ha szexelni nagyok vagytok ehhez is legyetek azok.

Szerintem minden normális szülő kiakadna azon ha a gyereke 17 évesen terhes lenne. Kezdeti vita, a további lebaszást megkapjátok később. De végtére is nem a te szüleidnek kell erről leginkább tudni, hanem a csaj szüleinek. Akik viszik orvoshoz, vizsgálatra, aláírják a papírokat stb. Tehát minél előbb eléjük állni.

Mond, hogy legalább védekeztetek normálisan. Nem kihúzod időben.

2023. jún. 3. 05:43
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem mertek szólni???-és majd egy babáról mertek szólni???

Rohadt gyorsan menjen el nőgyógyászhoz a barátnöd, és indítsátok el a dolgot, mert kicsúsztok az időböl.

Majd álljatok a szülei elé, hogy hülyék voltatok, nem védekeztetek, de meg kell oldani.

2023. jún. 3. 05:48
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

NEKI kell szülői hozzájárulás, szóval sürgősen álljon anyjáék elé, és mondja el, mi a helyzet.

Máskor pedig védekezzetek (igen, kiszakadt a gumi, meg "ő szedi a tabit"). Nem, nem védekeztetek normlisan, különben nem lenne terhes.

Egyébként max 12 hete van, abból már eltelt minimum 5-6, szóval ma közölje velük, vagy nem lesz itt terhességmegszakítás, hanem legjobb esetben is örökbe adás.

2023. jún. 3. 07:28
 7/17 anonim ***** válasza:
96%

És ha annyira egyenesnek tartod magad, miért nem mentél rögötn a szüleidhez? Alap volna, és nem lapítani.

Vagy a csajod mit gondol? Mert szülői beleegyezés nélkül semmit nem csinálnak vele, szóval terhes marad.

Eltiltás meg: ugyan már, jövő ilyenkor nagykorúak lesztek, max újból összejöttök.

2023. jún. 3. 07:30
 8/17 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem mindenkèpp szólj a szüleidnek, de èn nem vetetnèm el a kisbabàt. Hiszen az egy emberi èlet, ugyanolyan joga van èlni, mint bàrmelyikünknek. Ha meg màr hülyèk voltatok (màr bocsànat) ne az àrtatlan kicsi baba èletèbe kerüljön màr. Ha vègkèpp nem tudtok gondoskodni róla, agyàtok örökbe egy szerető csalàdnak, annyi pàr vàgyik ìgy is arra, hogy gyerekük legyen . Meg a baràtnődre nèzve is annyiból veszèlyes az elvretetès, hogy ha elrontjàk nem lehet többe gyereke, mert màr ilyenről is hallottam, ritka de van ilyen. Meg őszintèn, te meg tudnàd őlni a sajàt gyerekedet, mert efz lènyegèben ilyen.
2023. jún. 3. 07:38
 9/17 anonim ***** válasza:
86%

8-as, akkor gondolom KIHORDOD. Ja, nem, csak okoskodsz, és NEM veszélyes az abortusz.

És főleg nem gyilkosság. :D

2023. jún. 3. 07:47
 10/17 anonim ***** válasza:
97%
Mondjátok el minél hamarabb, mert nem nagy buli 17-18 évesen gyereket vállalni a nagy semmire...
2023. jún. 3. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!