Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anyám nem viseli el a...

Az anyám nem viseli el a barátnőm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval én(27F) és a barátnőm (23) 5 éve leszünk együtt. Gyerek és házasság szoba se jöhet eddig, de az anyám így se kedveli. Mindig lebecsüli, a rendet és mindent. Semmi sem tetszik neki. De néhány napja azzal állt elő, hogy a barátnőm az öcsém (25) szobájából jött ki, amin nagyon össze vesztünk és mindenhonnan tiltottam. A 2 ocsem én a barátnőm együtt élünk így teljesen ignoralni nem tudom, de ilyen kitaláció után már nem tudom mit kene tegyek. A lánnyal Egyebknet semmi gond mindenki bírja a családba.
2024. máj. 9. 18:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
13%

"Jó ég, mos az öcsédre! Horror! Fertő! :)))))"

Nem fertő, de a kisfiúknak ciki, hogy nem gondoskodnak magukról.

2024. máj. 10. 11:53
 22/29 anonim ***** válasza:
57%
Miért pontozták le az előzőt? Teljesen igaza van, nem gond, hogy a lány mos mindenkire, de akkor azon sem kell csodálkozni, ha a lány sem tudja helyre tenni az anyós, a fiúk meg nem váltak le anyuról
2024. máj. 10. 12:42
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem tudsz vele tenni. Ha ő a fejébe vette, hogy nem tetszik neki, akkor nem fog változtatni a nézőpontján. Neked is vannak unszimpi emberek, anyád így van a csajoddal is. Remélem ha lesz gyerekem nem leszek hárpia a párjával emiatt 😅
2024. máj. 10. 12:58
 24/29 anonim ***** válasza:
0%

Nem szabadna ott laknia.

Ez az anyád territóriuma.

Az, hogy az anyáddal nem dughatsz, nem egy biológiai, hanem egy kulturális törvény.

Az ő territóriumán nem dughatsz egy másik nőt, ez szüli a feszültséget.

Egyszerű etológia.

Két felnőtt nő egy háztartásban egyébként sem fér meg.

2024. máj. 10. 17:56
 25/29 anonim ***** válasza:
46%

10: Jaaaa???

Hát és az mért baj.

2024. máj. 10. 17:59
 26/29 anonim ***** válasza:

Én eddig is értettem a kérdést.

Kérdező nem hiszem higy tudsz bármit tenni. Azért 4 év sok. Ha eddig nem kedvelte meg anyukád akkor ezután se fogja. Igazad van hogy kiálltál mellette. De többet nem tudsz tenni. Majd ha ketten fogtok egy háztartásban élni mert már lesz gyerek pl, akkor egysuerűen nem hívjátok meg. Vagy azt is meg lehet tenni hogy a 2 öcséd elmegy meglátogatni anyukádat, így el lehe kerülni a feszültséget. Ha nem is mindig, legalább néha.

2024. máj. 10. 19:03
 27/29 anonim ***** válasza:
74%
És elfelejtettem megkérdezni hogy az említett öcséd mit szólt a gyanusítashoz? Nekem nem esne jól ha anyám.meggyanusítana hogy kettyintek a tesóm barátnőjevel/barátjával. Azért ez durva vád. Tesód mit szólt erre? Ezek után is fogja hívni vendegsegbe magatokhoz?
2024. máj. 10. 19:08
 28/29 A kérdező kommentje:
27. Válaszoló. Az öcsémnek nem mondta a szemébe. Nekem kellett elmesélnem mikor kérdezte, hogy mégis min vesztünk össze. Persze az öcsém ugyanazt mondta amit a a tobbi kommentelő is, a barátnőm be ment a mosnivalóért. Másik öcsém akkor engedte be az anyám aki előbb semmit nem szólt majd nekem panaszkodott
2024. máj. 13. 14:14
 29/29 anonim válasza:
Ez szomorú, de az van. Esetleg beszélj erről anyukáddal. Kérdezz rá pontosan arra, hogy mi a problémája, mit nem kedvel benne. A barátnőd a te barátnőd, nem az anyukádé.
2024. máj. 24. 16:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!