Az anyám nem viseli el a barátnőm. Mit tegyek?
Írtad, hogy a két tesóddal és a lánnyal életek együtt. Kinek a lakásában? Mert simán el tudom képzelni, hogy a lakást a szülők vették hármótoknak és nincsenek elbájolva attól, hogy oda költözött egy idegen is.
Amúgy komoly kapcsolatban az ember általában a párjával él együtt, nem különböző családtagokat bevonva.
Kedves 14. Válaszoló. A lakást én és a nagyobbik öcsém 50-50be vettük. És az anyagi gondjuk miatt élünk mèg együtt nem azért mert bele akarjuk vonni az életünkbe őket teljesen. Tudod a csalad segíti egymast.
A lánnyal semmi gond. Főzz, takarít ránk ès még a rezsibe kajàba is bele add. Édesanyám reakciója és véleménye teljesen alaptalan. Az elejétől kezdve próbálta elijeszteni. Nyilván èn a barátnőm mellett állok. De ettől a testvéreimet nem kényszeríthetem hogy ne hozzak a lakásba az anyám
Anyád nem él veletek, akkor semmi köze az életedhez, sem a nődhöz.
Ennyi a nagy helyzet. Te leállítottad már anyukát, vagy a csaj viselje el, hogy a leendő anyósa egy bunkó, ráadásul a barátja sem áll mellé?
Anyu: Fiam, láttam, Julist, hogy a Péter szobájából jön ki, és egy nadrág volt a kezében.
Te: Az semmi, én tegnap ugyanezt láttam, de akkor ráadásul hét használt koton is kilógott a nadrág zsebéből.
Egy ilyen válaszra két reakciója lesz: zavarba jön, mert látja, hogy nem veszed komolyan, és még gúnyolódsz is rajta ráadásul pikáns módon
felhagy ezekkel az áskálódásokkal, inkább megsértődős játszmát veszi elő: nem szól hozzád... És akkor legalább nyugtod van.
Nézd, anyu tudomásul veszem, hogy nem szimpatikus neked Julcsi, te dolgod, hogy mi ennek az oka, ha van egyáltalán, nem is érdekel ez engem, de én a helyedben ezt diplomatikusan kezelném, tapintatosan elhallgatnám, mert azzal, hogy őt sértegeted, engem is sértegetsz, és így magadnak köszönheted, ha eltávolodunk egymástól.
"wz öcsém szobájából jön ki a csaj egy nadrággal a kezébe."
Jó ég, mos az öcsédre! Horror! Fertő! :)))))
Ezt tényleg csak kinevetni lehet, hogy egy ilyenen fennakad, normális anya nem tesz ilyet.
Kérdés: volt már korábban másik barátnőd (mármint tartósabb), és vele kedves volt az anyukád? Öcséid barátnőjével rendes?
Nagybátyámnak volt egy barátnője. Annyira kedves volt és aranyos, udvarias, meg minden, de a nagymamám úgy beszólt neki, és a nagybátyám nem állt ki mellette, és a nő faképnél hagyta a nagybátyámat.
Később a nagybátyám megismerkedett egy másik nővel, na annak aztán nagy szája volt és kb. másban is az ellentéte az előzőnek, őt is kóstolgatta az anyósjelölt, de úgy helyretette, hogy nem sokszor rúghatott utána a nagymama labdába, és kénytelen volt tudomásul venni, hogy a fiacskája felnőtt, megnősült, és szerintem ezerszer megbánta, hogy nem a másik nő lett a fia felesége. Persze lehet, hogy a nagymamának pont az ilyen helyretétel kellett, erre vágyott, vagy nem tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!