Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anyám nem viseli el a...

Az anyám nem viseli el a barátnőm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval én(27F) és a barátnőm (23) 5 éve leszünk együtt. Gyerek és házasság szoba se jöhet eddig, de az anyám így se kedveli. Mindig lebecsüli, a rendet és mindent. Semmi sem tetszik neki. De néhány napja azzal állt elő, hogy a barátnőm az öcsém (25) szobájából jött ki, amin nagyon össze vesztünk és mindenhonnan tiltottam. A 2 ocsem én a barátnőm együtt élünk így teljesen ignoralni nem tudom, de ilyen kitaláció után már nem tudom mit kene tegyek. A lánnyal Egyebknet semmi gond mindenki bírja a családba.
2024. máj. 9. 18:06
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
91%
#10 Oszt akkor mi van? Nem kell anyád minden szaván csüngeni. Látod, erre mondják azt, hogy attól, hogy elköltöztél otthonról, meg esetleg anyagilag leváltál, nem jelenti azt, hogy ténylegesen leváltál, pedig 27 évesen már régen illett volna. Pszichológus talán tud segíteni, bár ő is csak annyit tud belőled kihozni, amennyi benned van.
2024. máj. 9. 20:51
 12/29 anonim ***** válasza:
43%
Tanulj egy kis magyar nyelvtant! "Az anyám nem viseli el a barátnőm." Mit jelent? Az anyámat nem viseli el a barátnőm? Vagy: Az anyám nem viseli el a barátnőmet? Az ilyen és ehhez hasonlok miatt nehéz kibogozni mondataid értelmét. Talán anyáddal is jobban megértenétek egymást ha kicsit fejlödnél ebben.
2024. máj. 9. 21:00
 13/29 anonim ***** válasza:
95%
Fel kellene nőni. Felnőtt ember nem az anyjának felel. Felnőtt embernek a párja az első, nem az anyja. Az Anyja jobb esetben szerető, támogató szerepet tölt be az életében és mivel a gyerek viszontszereti az anyját, ezért a gyerek is szeretettel fordul az anyja felé. De ez nem kötelező, nem az anyjának él egy felnőtt ember. Ha az anya lehúzó, bántalmazó, áskálódó, párszor el lehet beszélgetni vele, és szigorú szabályokat húzni arra vonatkozóan hogy tartsa be a felnőtt emberek határait. A válaszreakciójától függ, hogy mennyire érdemes mérsékelni vele a kontaktust.
2024. máj. 9. 23:19
 14/29 anonim ***** válasza:
29%

Írtad, hogy a két tesóddal és a lánnyal életek együtt. Kinek a lakásában? Mert simán el tudom képzelni, hogy a lakást a szülők vették hármótoknak és nincsenek elbájolva attól, hogy oda költözött egy idegen is.

Amúgy komoly kapcsolatban az ember általában a párjával él együtt, nem különböző családtagokat bevonva.

2024. máj. 9. 23:48
 15/29 A kérdező kommentje:

Kedves 14. Válaszoló. A lakást én és a nagyobbik öcsém 50-50be vettük. És az anyagi gondjuk miatt élünk mèg együtt nem azért mert bele akarjuk vonni az életünkbe őket teljesen. Tudod a csalad segíti egymast.

A lánnyal semmi gond. Főzz, takarít ránk ès még a rezsibe kajàba is bele add. Édesanyám reakciója és véleménye teljesen alaptalan. Az elejétől kezdve próbálta elijeszteni. Nyilván èn a barátnőm mellett állok. De ettől a testvéreimet nem kényszeríthetem hogy ne hozzak a lakásba az anyám

2024. máj. 10. 00:14
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Anyádat nem hívod a lakásba. Ha hívatlanul jön, nem engeded be. Megmondod neki, hogy miért. És ha ő össze akar veszni veletek emiatt, nem fog hiányozni.
2024. máj. 10. 05:49
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Anyád nem él veletek, akkor semmi köze az életedhez, sem a nődhöz.

Ennyi a nagy helyzet. Te leállítottad már anyukát, vagy a csaj viselje el, hogy a leendő anyósa egy bunkó, ráadásul a barátja sem áll mellé?

2024. máj. 10. 08:58
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Anyu: Fiam, láttam, Julist, hogy a Péter szobájából jön ki, és egy nadrág volt a kezében.

Te: Az semmi, én tegnap ugyanezt láttam, de akkor ráadásul hét használt koton is kilógott a nadrág zsebéből.

Egy ilyen válaszra két reakciója lesz: zavarba jön, mert látja, hogy nem veszed komolyan, és még gúnyolódsz is rajta ráadásul pikáns módon

felhagy ezekkel az áskálódásokkal, inkább megsértődős játszmát veszi elő: nem szól hozzád... És akkor legalább nyugtod van.

Nézd, anyu tudomásul veszem, hogy nem szimpatikus neked Julcsi, te dolgod, hogy mi ennek az oka, ha van egyáltalán, nem is érdekel ez engem, de én a helyedben ezt diplomatikusan kezelném, tapintatosan elhallgatnám, mert azzal, hogy őt sértegeted, engem is sértegetsz, és így magadnak köszönheted, ha eltávolodunk egymástól.

2024. máj. 10. 09:38
 19/29 anonim ***** válasza:
93%

"wz öcsém szobájából jön ki a csaj egy nadrággal a kezébe."

Jó ég, mos az öcsédre! Horror! Fertő! :)))))

Ezt tényleg csak kinevetni lehet, hogy egy ilyenen fennakad, normális anya nem tesz ilyet.

Kérdés: volt már korábban másik barátnőd (mármint tartósabb), és vele kedves volt az anyukád? Öcséid barátnőjével rendes?

2024. máj. 10. 10:47
 20/29 anonim ***** válasza:
93%

Nagybátyámnak volt egy barátnője. Annyira kedves volt és aranyos, udvarias, meg minden, de a nagymamám úgy beszólt neki, és a nagybátyám nem állt ki mellette, és a nő faképnél hagyta a nagybátyámat.

Később a nagybátyám megismerkedett egy másik nővel, na annak aztán nagy szája volt és kb. másban is az ellentéte az előzőnek, őt is kóstolgatta az anyósjelölt, de úgy helyretette, hogy nem sokszor rúghatott utána a nagymama labdába, és kénytelen volt tudomásul venni, hogy a fiacskája felnőtt, megnősült, és szerintem ezerszer megbánta, hogy nem a másik nő lett a fia felesége. Persze lehet, hogy a nagymamának pont az ilyen helyretétel kellett, erre vágyott, vagy nem tudom.

2024. máj. 10. 11:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!