Anya kidobott otthonról! Hogy lehetek lelkileg másképpen nyugott, ha nincs mögöttem család?
Jelenleg kaptam egy önkormányzati lakást, abban élek. Anya és apa már elváltak. Apa néha segít egy kis pénzzel.
Anya már azt sem. Amíg otthon voltam sem találtam sehol munkát diplomámmal. Jelenleg keresek külföldi munkákat. mert itthon eladói melókból nem tudom fenn tartani magam, vagy nem tudok összegyűjteni, ha vissza kell adnom a lakást.
De ez mind nem is aggaszt annyira, mint az hogy teljesen fel van borulva a biztonságérzetem! Nincs aki vigasztal, aki átölel, vagy aki mellett biztonságban érezném magam. Van egy barátom, de ő inkább elvárásokat támaszt elém, semmiben nem segít, csak papolni tud.
bnőim nincsenek.
honnan kapok ilyenkor szeretet, törődést??
ötlet?
Kedves Kerdezo!
En vagyok az a 16 evesen-ezen-atmenni valaszolo... Olvastam tovabbi valaszokat, es kicsit beszelgettunk parommal a helyzetedrol. A munkaugyi kozpontos kepzeseket jo otletnek tartom egyebkent, de azt is megcsinalhatod, hogy ha van egy pl erettsegivel elvallalhato munkahely, akkor az oneletrajzodba nem irod bele a diplomadat es ugy adod be (sokszor azert nem veszik fel a diplomasokat, mert "tulkepzettek"). Aztan ha bent vagy mar a cegnel es lejart a probaidod, akkor el lehet hinteni a morzsakat, hogy van diplomad, az allasod akkorra mar biztosabb lesz.
Ha gondolod, privatban beszelgethetunk bovebben. :)
köszi jó az ötlet
de mivel meg vagyok ijedve, és a lakást 5 év múlva vissza kell adni, utána albérletben még nehezebb lesz anyagilag
így külföld mellett döntöttem
most keresek hoteleket takarítani :)
köszi mégegyszer
Vigyazz a kulfoldi munkakkal! Nagyon sokba belebukhatsz. Inkabb menj el a kovetsegekhez, vagy ahova ilyenkor hivatalos szervezetekhez lehet menni, es ott probalj.
Mndenesetre kulfoldon amit mas ottani allampolgaroknak meg az alja sem vegez el, az lesz a te munkad, de meg igy is meg fogjak fizetni.
Sok sikert!
De 5 ev azert megis 5 ev... nekem 1 nap sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!