Anya kidobott otthonról! Hogy lehetek lelkileg másképpen nyugott, ha nincs mögöttem család?
Jelenleg kaptam egy önkormányzati lakást, abban élek. Anya és apa már elváltak. Apa néha segít egy kis pénzzel.
Anya már azt sem. Amíg otthon voltam sem találtam sehol munkát diplomámmal. Jelenleg keresek külföldi munkákat. mert itthon eladói melókból nem tudom fenn tartani magam, vagy nem tudok összegyűjteni, ha vissza kell adnom a lakást.
De ez mind nem is aggaszt annyira, mint az hogy teljesen fel van borulva a biztonságérzetem! Nincs aki vigasztal, aki átölel, vagy aki mellett biztonságban érezném magam. Van egy barátom, de ő inkább elvárásokat támaszt elém, semmiben nem segít, csak papolni tud.
bnőim nincsenek.
honnan kapok ilyenkor szeretet, törődést??
ötlet?
21:53 as tombol benned a jóindulat.....
Van elég baja a kérdezőnek, minek kell így leoltani? na és ha vétett egy hibát? nem vagyunk tökéletesek...Jézusom....
Kérdező, sajnállak, sovány vigasz, de egy kis állatka, kutya, macska esetleg, hogy átmenetileg átvészeld a magányt?
Egyetértek az előttem szólóval...én is naponta könyörgök Istenhez hogy jobb legyen a sorsom...szóval hajrá!:)
21:53as. Buta ember az, aki egy dolog, jelen esetben a helyesírása alapján ítél meg egy embert, egy személyt. Ha bajod van önmagaddal azt ne másokon töltsd ki.
Nem vagy könnyű helyzetben kedves kérdező, és én is egyetértek azzal, hogy munkát kellene találnod. Ott új embereket ismernél meg, pénz keresnél, és ez mindenképpen erőt adta.
Ha pedig nem szégyelled az imádkozást, akkor csak bátra mondj el minden nap egy – egy imát.
Kedves kerdezo!
Engem 16 evesen hajitottak ki otthonrol, maig nem tudom, miert. Nekem csak gimn 10. osztalyig sikerult eljutnom, de nem adom fel. Egyszer sikerul az erettsegi is. Parom foiskolas, 6+2-es, 3 muszakos munkarendben dolgozom egy cegnel, es sulyos betegsegem van, amivel a munkakoromet nem is vallalhatnam el. Hidd el, kinkeservesen telt el eddig, es megtanultam, hogy ami van, azt a lehetoseget kell megragadni. Igenis tessek beulni a szalag melle, ha nincs mas, vagy varosba koltozni, pl Bp kornyeken rengeteg a munkaheletoseg. Nagyobb cegeknel meg lehuzol 1-2 evet alsobb munkakorben, aztan csinalnak neked uresedest a diplomadhoz.
Orulj, hogy kaptal onkormanyzati lakast es apukad segit penzzel, nekem meg ez sem volt meg, abszolut elszakadtam a csaladomtol. Mostanra megtanultam mukormozni, beszelek 4 idegen nyelvet, es kitanultam a szakmam (amiben dolgozom) nagyon sok fontos reszet, rengeteg hobbim van, amibol a napi kiflim legalabb visszajon... Es engem sem szeretgetett annyiszor a parom inseges idokben, az exem plane, aki vert is ha allaskereses kozben 50ft-ert venni mereszeltem magamnak 2dl szodat...
Csak hogy tudd, nem vagy egyedul, valahogy tuleltem, biztam, remeltem, es valahonnan mindig maradt honap vegere valami. Ha mas nem, piritos egy hetig.
Most 22 leszek, es kitunonek erzem az eletemet igy, ahogy van.
21:53 - Paraszt! Majd nem az indulat és kétségbeesés miatt elkövetett helyesírási hibákkal fogsz foglalkozni, ha egyedül leszel egy lakásban ami nem is a tied munka és társak, ismerősök nélkül!
--------------
Hány éves vagy? Menj a munkaügyibe és végezz el valami tanfolyamot, én azt csináltam, nem jártam be, de kaptam a pénzt havonta (70-120ezret), ez idő alatt keress munkát vagy próbálj a szüleiddel jobb kapcsolatot kiépíteni, csak nem nézik végig ahogy utcára kerülsz..a magány és biztonságérzet az már más, azon az idő segít, hogy megszokd, hidd el fél év múlva már nem fog érdekelni, hogy csak magadra számíthatsz, az elején tűnik csak ijesztőnek, szórakozóhelyeken könnyen lehet ismerkedni, vidéken megbízhatóbb emberekkel is össze lehet ismerkedni a bulikban akikre tudsz támaszkodni. Sok sikert, bár sok újat nem írtam, de tudom mit érzel most és rengetegen éreznek így mint te hidd el, menj be a pszichiátriára és feküdj be 1-2 hétre, nekem az rengeteget segített és ingyen van a kaja! :)
szia!
Ha szeretnél valakivel beszélgetni, akkor írj nyugodtan privátban megadom az msn címemet, én is elég sokat vagyok itthon, mert én is munkanélküli vagyok.
üdv,
Attila :)
köszönöm a bátorításokat :)
rajta vagyok a munkakeresés témán!
de ez is olyan kesze-kusza
vagy itt gürizek kevés pénzért, de van egyenlőre lakás
vagy külföld, ami kockázatos
vagy nagyobb város, de albérlettel
és azt hiszem ennyi.
ja, a tanfolyam. a munkaügyis feltételeknek nem felelek meg, mert nem vagyok min. 1 éve munka nélkül
Kedves az utolsó :)
és mindenki!
de tudom hogy a munka így meg úgy. de a nyugtalanság belül. az a kemény dió.
állatkák jó ötlet :),de tőlük nem lennék mobilis.
max egy bogár, ami hónapokig el van kaja nélkül :)skorpióm is volt már :)anya azt is kidobatta anno velem. mert mérgező. ok lehet hülyeség ilyet tartani.de a bnőmnek is van alapon volt.
köszi mégegyszer
és 16 évesen ezeken átmenni!!!
csoda hogy így talpra állt!
csak így tovább:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!