Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom szerint csúnyán...

A párom szerint csúnyán bántam a gyerekeivel, éheztettem őket és őt is megaláztam a mostani húzasommal. Szerintetek?

Figyelt kérdés

A párom kamasz gyerekei rengeteget vannak nálunk. Ezzel nincs semmi bajom, örülök, hogy jól érzik magukat, azt viszont be kell látnunk, hogy sokkal több költségünk van így, főleg élelmiszerek terén, mint nélkülük. A páromnak már többször szóltam, hogy adjon kevesebb, esetleg csak a megítélt gyerektartást az exének, ha úgyis nálunk vannak többet a gyerekek, de mintha meg sem hallotta volna a dolgot.

Mivel elméletileg külön kasszán vagyunk, de már inkább én fizetek a hónap második felében mindent, a legutóbbi felesleges megbeszélés után taktikát váltottam. Nagyjából Forintra kiszámoltam, hogy mi meddig elég, és hétvégére már nem vettem semmi kaját kenyéren kívül és mindenből annyi volt, ami éppen a hűtőben/kamrában volt. Az én gyermekeim most a szüleimnél voltak, tehát ők nem "éheztek".

A párom mélységesen felháborodott mikor megtudta ezt az egészet. Most mosolyszünet van és a gyerekeit is megkérte, hogy inkább maradjanak az anyjuknál. Szerinte ezzel megaláztam őt.

Tényleg ennyire nehéz belátnia a határait? Még most is inkább engem támad, ahelyett, hogy kicsit átszervezné az anyagi lehetőségeit.

ápr. 22. 18:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/89 anonim ***** válasza:
94%

3!

"...hogy adjon kevesebb, esetleg csak a megítélt gyerektartást..."

Innen nezve ez azt jelenti, a negitelten felul ad az exnek

ápr. 22. 19:28
 12/89 anonim ***** válasza:
99%

"A párom mélységesen felháborodott mikor megtudta ezt az egészet. "

Ezt hogy kell elképzelni? Otthon se volt a hétvégén?

ápr. 22. 19:29
 13/89 A kérdező kommentje:

Azért nem vett, mert már nincs pénze.

490E körüli a fizuja, 3*120 gyerektartást fizet a megítélt 3*80 helyett. Heti 5 napot mostanában fixen nálunk vannak. Szerintem ez így nagyon aránytalan.

A fizukor nekem 100-at utal a kajára és a rezsi rá eső részére. A nála maradóbol megy a bérlet, stb.

ápr. 22. 19:30
 14/89 anonim ***** válasza:
5%

Őszintén? Én kiraktalak volna a helyében. Szó nélkül összecsomagoltalak volna. És minden cirkusz nélkül mehettél volna a gyerekeid után.

Nem is értem a fazont, hogy tudott egyáltalán elviselni egyetlen percig is ezek után, nem hogy mosolyszünet..

ápr. 22. 19:34
 15/89 anonim ***** válasza:
95%

"490E körüli a fizuja, 3*120 gyerektartást fizet a megítélt 3*80 helyett."

"nekem 100-at utal a kajára és a rezsi rá eső részére"

Hány éves a párod, hogy ennyire nincs fogalma arról, milyen drága az élelmiszer? Innen nézve úgy tűnik, a párod vagy egy életképtelen hülye, vagy nagyon is észnél van, és fejőstehénnek néz téged.

ápr. 22. 19:38
 16/89 anonim ***** válasza:
62%
Na ezért mondom: a felelőtlen felnőttek szórakozását a mozaik családdal a gyermekek szenvedik meg, és törnek össze és nyomorodnak meg benne.
ápr. 22. 19:39
 17/89 anonim ***** válasza:
94%
A párod is egy fasz, hogy többet ad, mint kellene és utána tőled várja el, hogy pénzeld a kölkeit.
ápr. 22. 19:45
 18/89 anonim ***** válasza:
93%

Azt irod, minden volt otthon, csak kiegeszito kajakat vettel. Honnan vette, hogy eheztetted a gyerekeit? Nem kapott Kinder Tojast Odonke? Es mi az, hogy joval tobbet fizet a kelletenel az exnojenek ugy, hogy a kolkei heti 5 napot nalatok vannak? Es mi az, hogy hetvegen deportalja a te gyerekeidet a szuleidhez?

Kerdezo. En komolyan elgondolkoznek azon, nekem szuksegem van-e erre a koloncra, raadasul a mandro meg hiszterikus is. Na neeem...

ápr. 22. 19:49
 19/89 anonim ***** válasza:
98%
Azért havi 360e gyerektartás úgy, hogy a gyerekek heti 5 napot náluk vannak, tényleg aránytalan. Még a 3x80 is sok lenne. Apának meg marad 130 egész hónapra? Hagyjuk már! Ez már amúgy is inkább közös felügyelet.
ápr. 22. 19:50
 20/89 babyboom567 ***** válasza:
95%
menjetek szét,ez a kapcsolat már kuka
ápr. 22. 19:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!