Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen kézzel készített...

Milyen kézzel készített ajándékot lehet csinálni férfiaknak?

Figyelt kérdés
2 foci bolond, 1 autó, 1-nek pedig valami italos dolog kéne. Semmi ötletem nincs.
2010. okt. 27. 18:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

ha a lány avagy, az más. Akkor MINDENNEK örül. Szegény, hogy négy apád van ez elég strapa.

Esetleg ékszer? Karkötő? Talán hordanak. Pl a focisnak lehet a csapata színében. Medál, bőrön. Vannak jó férfi ékszerek.

Vagy mindegyiknek egy-egy üveg bor, leáztatod a címkét, arra dekupázsolsz. Hozzá illő motívumot.

Vagy : póló, festve.

A férjem(45) a lányától(17) egy 30*40 cm-es festményt kapott, mely őt(apát) ábrázolja Ozzy Osborne társaságában. Nagyon örült neki. Szülinapra egy bármilyen semmi tusfürdőt kapott, ennek egyáltalán nem örült: azt mondta, inkább csinált volna a lány egy üveg karkötőt(dísz bőrszíjon) vagy egy üvegképet akár, saját maga(üvegműves)annak örült volna azt mondta.

Süthetsz egy csomó aprósüteményt, és szétcsomagolod mindegyiknek, rá jellemző díszítéssel.

Hány éves vagy, milyen technikákkal bírsz, van-e erre fordítható pénzed, és ha igen, akkor mennyi?

Mikorra kell?

2010. okt. 27. 18:54
 12/16 A kérdező kommentje:

"Vagy mindegyiknek egy-egy üveg bor, leáztatod a címkét, arra dekupázsolsz. Hozzá illő motívumot. "

Ez egészen jó ötlet. Az egyik az apukám, a többiek a testvéreim. Köszönöm ezt a sok ötletet és a verseket is.

20 éves vagyok, karácsonyra kell majd. Annyira nem pénz függő, mert ha valami tetszik és megtudom csinálni,akkor nem sajnálom rá a pénzt. De ha olcsón kijönne a 4 ajándék, az jó lenne.

2010. okt. 27. 19:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Képkereteket is nagyon jókat lehet csinálni, férfiasat is. Aztán vagy teszel be egy fotót a mániája hangulatában, vagy csak egy karácsonyi üdvözletet, s azt rak bele, amit akar.
2010. okt. 27. 19:27
 14/16 anonim ***** válasza:

ma 18:47-nek.

azért én jót kuncogtam :D

igazad van, tényleg nem kézzel.... emberemre akadtam, te biztosan tudsz valamit :D

bocs, a kérdezőnek és mindenkinek akinek a lelkivilágába tapostam, de én csak egy huszonéves tesztoszteronbomba vagyok és nem tudtam kihagyni ezt a fergeteges poént. haha

amúgy, azt nem láttam, hogy apujának akarna ajándékot készíteni.

de ha már írok akkor adjak valami értelmes választ is:

minden férfi szereti a hasát, esetleg ha együtt van a négy ember akkor egy finom torta, vagy külön-külön is készíthetsz valami jó süteményt. tanulsz is belőle, kézzel! van és nem is kerül sokba. a focibolond valóban örülne a kedvenc csapatával összemontírozott képnek.

boldog karácsonyt! és kellemes ünnepeket!

2010. okt. 27. 19:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen, biztos...lány vagyok és van egy angol nyelvvizsgám :D

Amúgy szerintem a süti azért nem jó ötlet karácsonyra, mert inkább valami maradandó kéne. Apukádnak viszont a kép nagyon jó ötlet! De szerintem ő kifejezetten jobban örülne neki, ha a képen te lennél mellette :)

Esetleg csinálhatsz mindenkinek egy bögrét, amire felírod a nevüket! Hobby Kreatívban van porcelán festék, és bögre is. Nem kell hozzá más, csak ecset, és ha nem érzed elég biztosnak a kezedet, csinálj sablont, amit felragasztasz a bögrére. Én így csináltam egy bögrét a barátomnak, nagyon jó lett és azóta is azt használja a munkahelyén :)

18:47 voltam...

2010. okt. 27. 20:49
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindegyik jó ötlet. (és nem bántódtam meg a viccen sem :D )
2010. okt. 28. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!