Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én 25, a pasi 46. Ez tényleg...

Én 25, a pasi 46. Ez tényleg nem működhet sokáig?

Figyelt kérdés
Egyesek szerint(talán rosszindulatúak) nem. Kíváncsi lennék olyanok véleményére,akik nem ismernek. A történetet kissé nehezíti a volt feleség(aki még a válás után is szemétkedne,pedig van pasija),az ő 18 éves nagylánya(aki szerint a szülei miattam váltak),és a 12 éves kicsi(a három csaj közül talán ő utál a legkevésbé).
2010. okt. 27. 17:17
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Mikor váltak el?Én 16 voltam amikor anyuék elváltak de egy ideig nagyon mérges voltam apu barátnőjére is.Aztán megnyugodtam és rájöttem nem volt igazam egyátalán,mára mondhatnám barátnők vagyunk a barátnőjével.Viszont én sem örülnék ha apu vagy anyu összejönne egy 21 évvel fiatalabb valakivel bár ez nem az én döntésem lenne.(Egyébként apu pont 46éves én 21)
2010. okt. 27. 18:59
 22/30 anonim ***** válasza:
A párom szüleiről van szó, nem az enyémekről utolsó előtti. :D Sosem voltak házasok, és nem nő miatt hagyta el. Utazós munkája volt így mindig távol volt, gondolom elhidegültek. Ja és csak, hogy erősítsem az általánost, a pasi gazdag volt...
2010. okt. 27. 19:49
 23/30 Tubarózsa ***** válasza:

Kedves kérdező! a exnej és a gyerekek kérdésében nem tudok válaszolni. az én párom is 46éves. nincs gyereke, és felesége se volt. 2éve vagyunk együtt szept.ben volt az eljegyzés és jövöre tervezzük az esküvöt, most egyetemre járok, de amint végzek (v még elöbb) jöhet a család. ugy h ha igazán szeretitek egymást, nem lesz akadály!

:) (kicsit fiatalabb vagyok nálad;)

2010. okt. 27. 21:24
 24/30 Tubarózsa ***** válasza:
elöző vagyok: am mennyi ideje vagytok együtt?
2010. okt. 27. 21:26
 25/30 A kérdező kommentje:
1 éve,és köszi. :)
2010. okt. 27. 21:35
 26/30 anonim ***** válasza:
2010. okt. 28. 00:10
 27/30 anonim válasza:

Szia! A helyzetem majdnem ugyanaz. Mikor összejöttünk én 19 (L), ő 42 (F) volt. Mindenki hülyének nézett. Most én 22 vagyok, ő pedig 45. Már van egy csodálatos kislányunk, ő 17 hónapos. Viszont! Már nem olyan a szerelem, mint rég. Jelzem, nem a pénz miatt!!! Ő megfiatalodott mellettem, aminek örülök, de annak már nem annyira, hogy én nagyon megöregedtem. 22 éves korom ellenére gyakorlatilag 40nek érzem magam. Ameddig lángol a szerelem, semmi gond, de ha már kialszik, akkor jönnek elő a problémák. Egyre többet veszem észre magamon, hogy a korára célozgatok. Szeretem, de nem annyira és nem úgy, mint az elején. Ez az igazi gáz, főleg a kislányunk miatt. Jelenleg én sem tudom, hogy mit tegyek.

Mindenesetre jó alaposan gondold át!

És a pedofilos hurrogással ne foglalkozz, nem erre használják a "pedofil" szót. Talán egyszer a többiek is felfogják (vagy nem).

2010. okt. 28. 10:00
 28/30 anonim ***** válasza:
ezen nincs mit átgondolni, ha logikusan gondolkozik az ember teljesen nyilvánvaló a dolog. a férfiak várható életkora alapvetően alacsonyabb, hamarabb leamortizálódnak a munka és a családfenntartás miatt. hiába örülsz, hogy most kaptál egy érett férfit aki megért, ez pillanatnyi dolog. idővel amikor tompul a nagy szerelem marad melletted egy öregember, akiről ugyanúgy neked kell gondoskodni mint ahogy a leendő gyerekeitekről-gyerekedről. lehet lepontozni meg lehurrogni, de a nagy szerelem sem mondhat ellent a biológiának. ez nem holnap lesz, de a végén így is úgy is bánni fogod. csak amikor majd rájössz, akkor már késő lesz.
2010. okt. 28. 14:52
 29/30 A kérdező kommentje:
Hát a leendő gyerekeinkről nem kell legalább gondoskodnunk,mert én sosem fogok szülni!
2010. okt. 28. 19:14
 30/30 anonim ***** válasza:
Én 27 a férjem pedig 48 volt mikor megismerkedtünk,fél év után összeköltöztünk,két év után született egy kisfiunk.Nagyon jól meg voltunk egy pár évig (ugy kb 5 évig)de aztán jöttek a gondok,elkezdte piszkálni a gyerekeimet,mindenbe belekötött,én azt éreztem akkor hogy nem köztünk hanem a gyerekek és ő közte van nagy korkülömbség.A szex sem működött már jól,neki elég volt 3 havonta egyszer egy két perces szex.Én ezt két évig birtam aztán megcsaltam,3 év után mondtam azt hogy ez igy nem mehet tovább és elváltam.Szerintem ahogy mulik az idő egyre nagyobb lesz a korkülömbség,hogy jobban értsd,egy huszon és egy negyven évesnek még lehet egyforma a fölfogása mert mindkettő fiatal de amikor te negyvenes leszel ő meg hatvanas akkor te még mindig fiatal leszel ő pedig már nem.Két éve váltam el,minden héten találkozom vele és mindig arra gondolok hogy milyen jól tettem hogy elváltam,ő már csak egy ráncos ősz öreg ember és el se tudnám képzelni a szexet vele vagy hogy elmenjek vele valahová is.Mai fejjel már nem is értem hogy mehettem hozzá.Én mégegyszer nem tenném.Nézd meg az utcán a hatvan körüli férfiakat és gondolkodj el hogy szeretnél e magadnak egy olyat,mert ő nem sokára olyan lesz...
2010. okt. 29. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!