Én 25, a pasi 46. Ez tényleg nem működhet sokáig?
Szerintem minden működhet, csak akarni kell! Hogyha nem veszed figyelembe azt, hogy utálnak, akkor sikerülni fog! Te tudod, hogy a szüleik nem miattad váltak el, valamint idővel úgyis elfogadnak és megbékélnek a tényekkel!
20/L
A korkülönbség miatt miért ne működhetne???
Én 24 voltam, amikor összejöttünk a férjemmel, Ő pedig 43 ... Nekünk sem jósoltak nagy jövőt, de már 9 éve együtt vagyunk, és most várjuk az első Babánkat.
A családi viszonyok biztos nem könnyitik meg a helyzetet, de ha szeretitek egymást, nagy ivben szarjátok le a volt asszonyt, a gyerekeket meg helyre kell rakni, ez nem az Ő döntésük, még ha nekik sem könnyű. Egymással törődjetek, a többivel csak annyit, amennyit nagyon muszáj.
nekem vegyes érzelmeim vannak dologról, mert sok mindentől függ! nem értem mit akarsz egy közel 50éves fickótól, de ha TÉNYLEG?? szeretitek egymást, akkor harcoljatok a szerelmetekért.
A másik oldala pedig: Miért van olyan érzésem, hogy ennek a pasinak elég szépen ki van tömve a pénztárcája?!?!?
22/L
Kedves 17:30! A 46 éves miért lenne vén?! A feltett kérdésedre pedig nem válaszolok,mert semmi közöd hozzá.
A többieknek köszönöm a választ! :)
Szerintem működhet és legkevésbé sem undorító. Vannak nők, akik a náluk fiatalabb, vannak akik a náluk jóval idősebb és vannak akik a velük azonos korú férfiakat kedvelik. Miért baj bármelyik is kedves 22/L?! Még jó, hogy különbözőek vagyunk, így kerek a világ, így találhat mindenki boldogságot. A volt feleséggel ne foglalkozz, viszont értsd meg, képzeld bele magad a helyébe. Próbáld meg a legkevesebb fájdalmat okozni neki. Hidd el, az életben minden visszaköszön. A lányok majd megnyugszanak, de itt is törekedj arra, hogy elfogadjanak. Nem lehet és nem is szabad gyűlölködésben élni. Támogasd az apát, hogy legyen annyit a lányokkal, amennyit csak tud, később pedig majd jönnek a közös programok és még barátnők is lesztek a kislányokkal.
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!