Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én 25, a pasi 46. Ez tényleg...

Én 25, a pasi 46. Ez tényleg nem működhet sokáig?

Figyelt kérdés
Egyesek szerint(talán rosszindulatúak) nem. Kíváncsi lennék olyanok véleményére,akik nem ismernek. A történetet kissé nehezíti a volt feleség(aki még a válás után is szemétkedne,pedig van pasija),az ő 18 éves nagylánya(aki szerint a szülei miattam váltak),és a 12 éves kicsi(a három csaj közül talán ő utál a legkevésbé).
2010. okt. 27. 17:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Amúgy két 22/L van, most melyikhez beszélsz?:)
2010. okt. 27. 17:46
 12/30 anonim ***** válasza:

Hm jó kérdés. A Párom és köztem 10 év van, ő az idősebb...Nekem nem fura, mert mindig így volt az életemben. Még akár ideálisnak is mondhatnám :) 21 év ??? az viszont egy kicsit sok, szerintem. De ha ti akarjátok, hogy működjön, akkor menni fog, kérdés mennyire vagy önző... ugyanis hatalmas hiúsági harcot kell vívnod a kedves exfelivel, és a csajokkal. Őket is meg lehet ám valahol érteni...

Hm ... csináljátok, ha nektek jó, csak a gyerekekkel vigyázni a néni majd lenyugszik.

2010. okt. 27. 17:53
 13/30 A kérdező kommentje:

Nem,nem intim kérdés,hogy mit szemétkedik a volt asszony. Egy kis településen élünk,ahol mindenki mindenkit ismer(sajnos).A nő mindenfélét pletykál rólunk,aminek a valósághoz nem sok köze van. Nekem rendszeresen fenyegető smseket küldözget,hiába változtattam már harmadszorra telefonszámot,stb....

Sajnálom csajok,hogy némelyikőtöknek "undorító" ez a korkülönbség miatt,de én boldog vagyok vele. Nekem mindig is idősebb pasim volt,a velem egykorúakat mindig túl hóbortosnak éreztem,magamhoz képest. Nem tudom,hogy ez miért van így,de erről szerintem nem tehetek.

2010. okt. 27. 17:54
 14/30 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem meg a párkapcsolatban nem számít a korkülönbség! Ha titeket nem zavar, akkor a többiek véleményére magas égből tenni kell! Legyetek boldogok és egymással foglalkozzatok! A lányok pedig úgyis megbékélnek. :)

20/L

2010. okt. 27. 17:57
 15/30 anonim ***** válasza:
76%

én csak arra voltam kíváncsi, hogy esetleg nem-e a pénz miatt.. na érted! Sajnos rengeteg ilyen van!:S de írtad, hogy nem így van, akkor pedig én is azt mondom, hogy igenis küzdjetek egymásért, meg vívjátok a magatok harcát a lányokkal is, és szépen majd meg békélnek! Nem ők fogják el dönteni, hogy együtt lehettek-e vagy sem! nem lesz könnyű az biztos!

Bár még mindig sokallom a korkülönbséget, de senkinek semmi köze hozzá!

Harcoljatok, és ne haragudj a feltételezésért!:)

22/L

2010. okt. 27. 18:11
 16/30 A kérdező kommentje:
Nem,nem haragszom. Feltételeztem,hogy ezt majd megkapom. :)
2010. okt. 27. 18:13
 17/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk ugyanez a felállás: és 25N, ő 46F. :-)

Exnej, lány gyermekek. Bár ők nagyon jófejek, imádják az apjukat.

21 év sok, szerintem is, de semmiben sem ütközik ki MÉG. A későbbiekről nem tudok nyilatkozni, de mi a mának élünk!

2010. okt. 27. 18:47
 18/30 anonim ***** válasza:

mivel kérdezted válaszolok, de lehet nem fogsz örülni. én mélyen elítélem az ilyen kapcsolatokat. valahogy mindig látok benne valami nekem nem tetszőt, gondolok itt a pénzre. nem hiszem, hogy normális lenne, hogy egy fiatal lány aki még csak most kezd el igazán élni egy az apja korabeli hapsival legyen. nem hiszem, hogy szexen kívül többet akarhat egy ilyen korú férfi egy fiatal lánytól, esetleg még fiatalabbnak érzi magát, ami neki nyilván jó érzés.

szerintem egy működő kapcsolatban nagyon fontos a közös érdeklődés. egy ilyen korú emberrel miről beszélsz? meg kérdezed mi volt még a kommunizmus idejében?

ráadásul, ahogy leírták már. amikor te 45 leszel akkor ő már 66, vagyis fél lábbal a sírban lesz. én nem értem neked ebben mi lehet a jó az egzisztencián kívül. 10 év múlva lehet már a "műszere" sem fog működni akkor meg fel teszel még egy kérdést, hogy mit tegyél, felszedj egy fiatal fiút?

23f

2010. okt. 27. 18:49
 19/30 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos van tapasztalatom. Ismerősöm szülei, 18 és 37 éves korukban találkoztak, a férfi ott hagyta a családját, a nő az egyetemet. Első házasságból 3, ebből 2 gyerek lett. A viszonyuk a gyűlöletig fajult, arról nem is beszélve, hogy most 60 évesen semmit sem tud csinálni a gyerekekkel a pasi az izületei miatt. A nő munkanélküli, a tartásdíj és az egyre kisebb házba költözésből élnek meg.
2010. okt. 27. 18:50
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó: na igen. Ebben már van valami beteges. Az apád lehetne...Uristen. Ez tuti valami komplexus.
2010. okt. 27. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!