A fiam azért lett ennyire sznob, mert Budapestre
költözött?
" Sosem volt fontos a csillogás, a luxus, a magamutogatás "
Ezt úgy adod elő, mintha minden hétvégén jachton k.rvázna és kokainozna.
A csillogás, a luxus és a magamutogatás nem az a kategória, hogy elmegy a színházba, és nem zsíros kenyeret eszik!
Ugyanazt ismételgeted, mint egy papagáj, de a feltett kérdéseinkre és javaslatainkra nem reagálsz semmit.
Innentől kezdve megalapozottan kijelenthetjük, hogy a kérdés kamu, és csak szórakozol.
2024. ápr. 15. 19:28
utolso vålaszolo nem kamu inkåbb csak írigy hogy ő nem merte nem tudta ,ezeket megtenni.neki soha nem volt fontos hogy müvelödjön szorakozon neki jó a tv .
2024. ápr. 16. 06:38
51, nem feltétlen. Persze lehet kamu, de azért vannak ilyen emberek. Volt egy személy az életemben, aki ha vita volt mindig mást hibáztatott és másra terelte a témát, onnantól ugyanazt a témát hajtogatta, ahogy írod mint egy papagáj.
2024. ápr. 16. 08:46
Én megértem a kérdezőt, bár nem vagyok vele egy véleményen. Aki az egész életét kisvárosi/falusi környezetben élte le, annak mások a prioritásai és esetleg egy ilyen mozgalmasabb élet luxusnak, felvágásnak tűnhet. Biztos vagyok benne, hogy a fiú sem feltétlen hencegni akar, inkább azt tudom elképzelni, hogy örül a sikereinek és ezzel is azt mutatná a szüleinek, hogy ő saját munkájából él ilyen szinten, nem pedig a szülők tartják el.
2024. ápr. 17. 18:51
55/60 A kérdező kommentje:
54-es válaszoló! Jól látod! Az egészben az fáj, hogy nem azokat az értékeket képviseli, amit átadtunk neki. Nekünk mindig a család, a munka és a szerénység volt a fontos. Nem azt mondom, hogy ő nem lenne becsületes ember, de nem értem, hogy miért fontos neki ez a pompa és hogy minél több mindent halmozzon fel.
Vagyis az a gond, hogy egy önálló ember, önálló véleménnyel, nem a ti klónotok? Te talán mindenben a saját szüleid engedelmes kiskatonája voltál, kérdező? Nem gondoltál soha, semmit máshogy, mint ők? Nem vágytál soha olyanra, amit ők baromságnak tartottak?
2024. ápr. 17. 23:07
lóf#szt nem adtál te át, nem hogy értékeket
2024. ápr. 17. 23:22
99% hogy a kérdező fideszes.
2024. ápr. 18. 00:01
Az az érték, hogy az ember ugyanabban a kis faluban hal meg, ahol megszületett és soha egyszer sem teszi ki onnan a lábát, mert akkor már egy pompakedvelő sznobnak titulálják az otthonmaradottak? A család, a munka és a szerénység csak akkor lehetséges ha valaki egy vidéki zsákfaluban él? Ugyanmár. Magyarország népességének nagy része városlakó és láss csodát, a többségük egyáltalán nincs elszállva magától.
Én megértem, hogy valakinek az az életforma felel meg amiben te is élsz, de könyörgöm, ne nevezd már flancoskodónak a fiad azért, mert neki többre van ingerenciája ennél.
2024. ápr. 18. 16:17
59 válaszolo igen kérdezönek az az érték.
2024. ápr. 18. 20:56
Kapcsolódó kérdések: