Családon belül, hogy lehet könnyebben megbírkózni az ilyen gondolatokkal?
Figyelt kérdés
3 éve szültem egy borzalmasan traumatizáló szülésem volt, utána pszichológushoz is jártam hosszú ideig, hogy fel tudjam dolgozni. Amit úgy éreztem, hogy sikerült.
Addig míg a sógornőm terhes nem lett. Minden borzasztó érzés újra előjött. Minden hülye érzés kavarog bennem. El is kerülöm őt, mert egyszerűen csak a rossz érzések tömkelege jön. És hamarosan szülni fog. Nem akarok bunkó lenni, de már most kikészülök az egésztől.
Újra fogok menni a pszichológusomhoz, de csak 2 hónap múlva tud fogadni.
És addig úgy érzem, hogy bele őrülök ebbe.
ápr. 12. 07:54
11/14 anonim válasza:
10-es: egy pszichiáterhez bejutni a legtöbb esetben minimum fél év, olyan gyakorlatilag nincs, hogy azonnal. Ez rengeteg embernek probléma, mert ennyit várni kifejezetten rontja az állapotukat és megnehezíti a javulást.
12/14 anonim válasza:
11 Dehogyis félév, a tb-s olyan 1 hónap várakozási idő volt, magánban 3 nap volt, egy pszichiáter keresőn találtam és kb. 40 ezret kért.
13/14 A kérdező kommentje:
Sajnos a lakóhelyemen lévő sztk pszichológus nem jó szakember.
Illetve máshoz nem szeretnék elmenni, mert az egészet kezdhetném elölről. A pszichológusom tudja, hogy mik a problémáim.
ápr. 12. 18:37
14/14 anonim válasza:
Ok, akkor biztosan hazudok. Szerintem másfél év, vagy 2 év bejutni egy pszichiáterhez. Na kérek rá 120%-ot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!