Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van valaki a családodban akit...

Van valaki a családodban akit nagyon idegennek érzel? Néha felteszed a kérdést hogy ki rakta ide őt, ki ez?

Figyelt kérdés
ápr. 11. 20:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Apám volt ilyen, pedig 24 évig éltem vele.
ápr. 12. 20:12
 12/13 anonim ***** válasza:
A rokonságom nagy része a dolgok túlnyomó többségében teljesen máshogy gondolkozik, mint én. Szóval inkább az a kérdés, engem ki rakott közéjük
ápr. 13. 22:15
 13/13 anonim ***** válasza:
74%

A családunkban én vagyok ez a kívülálló.Amíg ők ünnepekkor ünneplés helyett összeültek pletykálni,durvákat mondani másokra,addig én egy másik szobában ültem,amíg befejezik.Ha meg kellett hívni valaki olyat egy számomra fontos rendezvényre,akit utáltam,akkor semmilyen eszközzel nem voltak képesek rávenni,hogy mégis hívjam el.Nem tudtam jópofizni a szomszédokkal,akik mindig,mindenre vágták a pofákat.Nem tudtam udvariassági képeslapokat küldeni 10 évente egyszer látott gazdag rokonoknak,akiktől örökséget reméltek. Nem tudtam szemrebbenés nélkül hazudni,letagadni dolgokat,rongyot rázni mások előtt,hogy nekem milyen jól megy a sorom...és még sorolhatnám.

De büszke vagyok rá,hogy sosem tartoztam egy ilyen bandához,bárhogy sokat voltam magányos.

Ma már van saját családom.

ápr. 26. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!