Mi a véleményetek a gender-partyról? Én személy szerint baromságnak tartom, hogy azért bulit szervezzünk, hogy eláruljuk a gyerekünk nemét.
Szerinted baromság, aki meg szervez ilyet, aszerint nem, meg azok szerint sem, akik részt vesznek rajta.
Nem világos, miért ütüd az orrod mások dolgába, törödj a saját életeddel.
"De a lanykérés két emberre tartozik. "
Így van. Ha az a két ember úgy gondolja, erre tökéletes egy családi esemény, akkor ott és akkor fog erre sor kerülni. Nem kell hogy neked ez tetsszen, nekik ke.l hogy jó legyen, mert rájuk tartozik, ők így döntöttek
Én ezt a kényszeredett fanyalgást tartom értelmetlennek, ami minden kbszott alkalommal előjön, amikor olyan ünneplésről van szó, amire ráhúzzák, hogy "jujj, nyugatról átvett".
Én letojom, ha valaki Halloweenkor beöltözős csokizós partit tart a gyerekekkel, letojom a gender party-t és társait. Valakinek örömöt okoz az ilyesmi, akkor miért ne ünnepelhetne? Alapból az a funkciója egy kisebb partinak, hogy összehozza az embereket, örömet okozzon. Ha ez megtörtént, már nem volt baromság. Nem értem, hogy mitől lesz rosszabb egy parti, ha gender partinak hívjuk, nem pedig, mit tom én "nyári grillezés a családdal és barátokkal"-nak(vagy bárkinek)
Ellenben ez a "jujjci baromság" fanyalgás tényleg totál értelmetlen. Örömöt nem okoz, közelebb nem hoz senkihez.
"Lehet hogy Provident kölcsönt vesznek fel, lényeg, hogy legyen, mert menő :))) Nemrég volt itt egy puccos esküvő, hintóval, egyebekkel, személyi kölcsönből."
ÉS????
1. Nem neked kell vissza fizetned.
2. Neked nem kell rendezned.
3. Neked nem kell részt se venni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!