Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a gender-par...

Mi a véleményetek a gender-partyról? Én személy szerint baromságnak tartom, hogy azért bulit szervezzünk, hogy eláruljuk a gyerekünk nemét.

Figyelt kérdés
ápr. 1. 09:32
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
81%
Nem baromság szerintem. Valahol megértem, mert a pár számára különleges esemény megtudni a baba nemét, ráadásul egy buliról, eseményről van szó. Ott a többiek is jól érezhetik magukat, emléket szerezhetsz stb. én elfogadom. Ennek ellenére én nem tartanék ilyen bulit, sőt ha várandós leszek, derüljön ki a baba neme a szüléskor. Addig nem akarnám megtudni. Kinek mi.
ápr. 1. 10:12
 12/36 anonim ***** válasza:
24%

Az emberek fogékonyak mindent megünnepelni, a legjobb példa erre Japán. Ők a hálaadástól kezdve a karácsonyig mindent megünnepelnek.

Ez jó bevételt és megélhetést generál sok embernek. A cégek szeretik az ilyen ünnepnapokat, ezért hirdetik a médiákban.

Régen nem volt nőnap, apák napja, Valentin nap stb...

Ezek az ünnepek mind csak a fogyasztói társadalom kortünete.

ápr. 1. 10:14
 13/36 anonim ***** válasza:
25%

*A másik meg, hogy anyósomat így is majdnem állba vertem, mert mikor megtudta, hogy lány, épp csak nem kezdett sírni, annyira sajnálkozott, hogy hajhajj mekkora baj ez. Ha ezt mondjuk apám előtt teszi, lehet, hogy nem marad sok foga :D".

Ti ilyen büdösproli verekedős család vagytok, vagy csak annyira vagytok prolik, hogy így nyilvánulj meg, hogy te is meg apád is megverted volna anyósod? Mert ö se százas, de bmeg, ti egy fokkal sem vagytok különbek ilyen kultúrával, csak magatokat nem làtjátok.

ápr. 1. 10:17
 14/36 anonim ***** válasza:
90%
Igen is dukál egy ilyen anyósnak az "állbaverés"! Nyilván a válaszoló eltúlozta,és nem ütötték volna meg a szó szoros értelmében. Csak azt próbálta szemléltetni, mennyire irritáló, rosszindulatú az anyós. Nem Indiában vagyunk, ahol elvetetik a babát, ha kiderül, hogy lány. Mert felnővén a férj családja követelőzhet a menyasszony családjától....
ápr. 1. 10:26
 15/36 anonim ***** válasza:
27%
15, ez rendben, de így megnyilvánulni akkor is annyira tirpák, nem sokkal különb dolog.
ápr. 1. 10:37
 16/36 anonim ***** válasza:
75%
16, mert az, hogy a szádból ömlik a mocsok, az aztán sokkal szebb, tényleg.
ápr. 1. 10:39
 17/36 anonim ***** válasza:
33%

9!

Oké. Ha téged nem érdekel, az a te magánügyed. Én szeretem q családomat és a barátaimat, így szeretek reszese lenni az életük számukra fontos esemenyeiknek, ha ők azt szeretnék velem megosztani.

ápr. 1. 10:49
 18/36 anonim ***** válasza:
31%

Ebben hol a gender? Tudod mi az a gender?

Amúgy pedig szép dolog, hiszen ez a szülőknek, és azoknak akik szeretik őket fontos. Nem a baba neme, hanem hogy ünnepeljék magát a babát.

Akit nem érdekel az ne menjen el. Ennyi erővel hol érdekli az "ismerősöket" ,hogy milyen lakást vettek (lakásavató), kit érdekel , hogy hány éves a gyerek (születédnap), kit érdekel, hogy milyen nevet adtak a gyereknek (névnap), kit érdekel, hogy elvégezte az ovit, sulit a gyerek (ballagás), kit érdekel, hogy mikor házasodott össze a pár (házassági évforduló).

Mert akkor szerinted minden zárójeles ünnep felelsleges és senki ne ü nepelje mert neked az szúrja a szemecskédet?

ápr. 1. 10:50
 19/36 anonim ***** válasza:
20%
18, kevés olyan család van, mint a miénk, nálunk pl nincs kitiltva gyerek az esküvőről. De a lanykérés két emberre tartozik. Az, hogy utána mi is tartottunk egy eljegyzési bulit, más kérdés.
ápr. 1. 10:52
 20/36 anonim ***** válasza:
87%

"Ebben hol a gender? Tudod mi az a gender?"

A gender konkrétan a nem angolul. A gender party egy buli a gyerek nemének bejelentésére

ápr. 1. 10:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!