Mi a véleményetek a gender-partyról? Én személy szerint baromságnak tartom, hogy azért bulit szervezzünk, hogy eláruljuk a gyerekünk nemét.
Az emberek fogékonyak mindent megünnepelni, a legjobb példa erre Japán. Ők a hálaadástól kezdve a karácsonyig mindent megünnepelnek.
Ez jó bevételt és megélhetést generál sok embernek. A cégek szeretik az ilyen ünnepnapokat, ezért hirdetik a médiákban.
Régen nem volt nőnap, apák napja, Valentin nap stb...
Ezek az ünnepek mind csak a fogyasztói társadalom kortünete.
*A másik meg, hogy anyósomat így is majdnem állba vertem, mert mikor megtudta, hogy lány, épp csak nem kezdett sírni, annyira sajnálkozott, hogy hajhajj mekkora baj ez. Ha ezt mondjuk apám előtt teszi, lehet, hogy nem marad sok foga :D".
Ti ilyen büdösproli verekedős család vagytok, vagy csak annyira vagytok prolik, hogy így nyilvánulj meg, hogy te is meg apád is megverted volna anyósod? Mert ö se százas, de bmeg, ti egy fokkal sem vagytok különbek ilyen kultúrával, csak magatokat nem làtjátok.
9!
Oké. Ha téged nem érdekel, az a te magánügyed. Én szeretem q családomat és a barátaimat, így szeretek reszese lenni az életük számukra fontos esemenyeiknek, ha ők azt szeretnék velem megosztani.
Ebben hol a gender? Tudod mi az a gender?
Amúgy pedig szép dolog, hiszen ez a szülőknek, és azoknak akik szeretik őket fontos. Nem a baba neme, hanem hogy ünnepeljék magát a babát.
Akit nem érdekel az ne menjen el. Ennyi erővel hol érdekli az "ismerősöket" ,hogy milyen lakást vettek (lakásavató), kit érdekel , hogy hány éves a gyerek (születédnap), kit érdekel, hogy milyen nevet adtak a gyereknek (névnap), kit érdekel, hogy elvégezte az ovit, sulit a gyerek (ballagás), kit érdekel, hogy mikor házasodott össze a pár (házassági évforduló).
Mert akkor szerinted minden zárójeles ünnep felelsleges és senki ne ü nepelje mert neked az szúrja a szemecskédet?
"Ebben hol a gender? Tudod mi az a gender?"
A gender konkrétan a nem angolul. A gender party egy buli a gyerek nemének bejelentésére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!