Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én reagálom túl? Kicsit...

Én reagálom túl? Kicsit rosszul esett.

Figyelt kérdés

Tegnap voltunk párom testvérééknél vendégségben. Én és a sógornőm gluténérzékenyek vagyunk, így mentes sütit sütöttem. Vittem nekik kóstolót, mert így mentesen is nagyon jól sikerült a süti. Mondtam nekik hogy gluténmentes hogy sógornőm is tudjon enni belőle. A sógornőm lánya így már fintorgott rá, majd mikor megkóstolta, kicsit "flegmán" mondta hogy ez gluténmentes. Megjegyzem, a kutya nem tudná megmondani hogy ez gluténmentes és nem rendes lisztes. Kicsit rosszul esett, de párom letudja annyival hogy "gyerek"( 12 éves), és ha nem mondtuk volna meg hogy gm-mentes, evett volna rendesen belőle.

Eléggé érdekesen nevelik a kislányt, volt már néhány dolga amin kerekedett a szemem, mert engem nem így neveltek, de lehet az én időmben más volt a szokás, 35+ leszek idén. Szerintetek csak én reagáltam túl?

2024. márc. 30. 10:42
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%
Hát a gluténmentes ilyen, mindig sz/rabb lesz, mint a "rendes" lisztből készült termék. Az meg, hogy ki hogyan neveli a kiskamasz gyerekét... Hát annyira túl van tolva píszískedés, hogy le kell szarni konkrétan, amíg nem okoz neked konkrét kárt, amit a szülőkkel kell megtérítettni. Kamasz, ha olyan napja van, sz/r minden
2024. márc. 30. 21:24
 42/44 anonim ***** válasza:
95%
Ferjem 9 eves fia is szokott fintorogni, meg kitalalni hogy o valamit nem szeret, amit fozok. Leszarom, akkor ken maganak vajas kenyeret, nem etterem vagyok, hogy 50 felebol lehessen valasztani. Aztan persze csak megeszi, nem hanyja el magat.😅 Kiskamaszok, ez egy ilyen korszak.
2024. márc. 30. 22:40
 43/44 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer csináltunk férjem családjának karamelles tortát, de a karamell a tetején nem lett szép egyenletes, és férjem húga ilyet szólt, szintén fintorogva: "valami undormány van a tetején", ő is kb. 12 éves volt, nagyon röhögtünk rajta, eszembe se jutott volna megsértődni. Idén pedig unokaöcsém szülinapjára csináltam tripla csokis tortát, nagyon édesszájú, de ránézett, és közölte, hogy nem szereti. Gondoltam toll a füledbe, mi megettük, az utolsó morzsáig elfogyott, mindenkinek ízlett. A gyerekek ilyenek, szókimondóak, de abszolút nem rossz szándék vezérli őket. Felnőtt ember tudja ezt kezelni.
2024. ápr. 2. 14:18
 44/44 anonim ***** válasza:
Anyósom cukorbeteg, emiatt állandóan nemhogy cukor, de kb mindenmentes dolgokat főz, süt, már nem is eszem szívesen a főztjét, és oké, nem teszek megjegyzést, de pofát vágok, ha olyan étel, ami nekem nem jó. Felnőtt létemre én is finnyás vagyok, ez van. Most akkor egy gyerektől mit vársz? Lépj túl rajta, vannak ennél sokkal nagyobb tragédiák is az életben.
2024. ápr. 2. 15:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!