Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én reagálom túl? Kicsit...

Én reagálom túl? Kicsit rosszul esett.

Figyelt kérdés

Tegnap voltunk párom testvérééknél vendégségben. Én és a sógornőm gluténérzékenyek vagyunk, így mentes sütit sütöttem. Vittem nekik kóstolót, mert így mentesen is nagyon jól sikerült a süti. Mondtam nekik hogy gluténmentes hogy sógornőm is tudjon enni belőle. A sógornőm lánya így már fintorgott rá, majd mikor megkóstolta, kicsit "flegmán" mondta hogy ez gluténmentes. Megjegyzem, a kutya nem tudná megmondani hogy ez gluténmentes és nem rendes lisztes. Kicsit rosszul esett, de párom letudja annyival hogy "gyerek"( 12 éves), és ha nem mondtuk volna meg hogy gm-mentes, evett volna rendesen belőle.

Eléggé érdekesen nevelik a kislányt, volt már néhány dolga amin kerekedett a szemem, mert engem nem így neveltek, de lehet az én időmben más volt a szokás, 35+ leszek idén. Szerintetek csak én reagáltam túl?

2024. márc. 30. 10:42
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
Elég érdekes kislány amúgy. Csettintget az anyjának hogy vigye oda neki a poharat mert szomjas, miközben a pohár 5 méterre van tőle. Itthon szortíroztunk párommal konyhai dolgokat, ott volt egy műanyag lila pohár. Mondom ez minek? Csak a helyet foglalja. Az a kislányé, és ne dobjuk ki, mert inkább nem akarja a kislány haragját. Mondom az igen... félévente ha 1x vannak itt nálunk. A kajájából nem ad, úgy néz az emberre hogy ölni tudna vele. Nem kérünk belőle, csak "cukkoljuk", de ezek a dolgok nekem kicsit értetlenek és furák.
2024. márc. 30. 13:31
 22/44 anonim ***** válasza:
78%
Ennyi hiszti a semmin. Csoda, hogy kibír a pasid.
2024. márc. 30. 13:38
 23/44 anonim ***** válasza:
89%
"Nem kérünk belőle, csak "cukkoljuk" - lehet, ezt o nem tartja viccesnek es ezert engedi meg maganak, hogy lefikazza a sutidet. ;-)
2024. márc. 30. 13:51
 24/44 anonim ***** válasza:
84%
Én is 35 vagyok és 12 évesen ugyanígy reagáltam volna a gluténmentes sütire.
2024. márc. 30. 13:53
 25/44 anonim ***** válasza:
83%
De amúgy most komolyan, felnőtt létedre, azért kiírtál egy kérdést, hogy egy 12 éves gyereket savazzál? :D Jó kis húsvéti program... Mi pl. kirándulni megyünk majd hamarosan. Csak hogy adjak egy ötletet...
2024. márc. 30. 13:56
 26/44 A kérdező kommentje:
Majd holnap megyünk :)
2024. márc. 30. 13:58
 27/44 anonim ***** válasza:
86%

Nem kérünk belőle, csak "cukkoljuk", de ezek a dolgok nekem kicsit értetlenek és furák.

Több esze van a 12 évesnek, mint neked.

2024. márc. 30. 14:00
 28/44 anonim ***** válasza:
76%

Értem, szóval mivel nem adtunk igazat neked gyorsan szidod egy kört a gyereket.

Amúgy komolyan az az egy darab pohár zavar ami nálatok van és az övé?

2024. márc. 30. 14:06
 29/44 anonim ***** válasza:
89%

Kezdem azt érezni, hogy a kérdező egyszerűen rühelli a kislányt, és szerencsétlen gyerek bármit csinálna, a kérdező találna okot, hogy megsértődjön rá vagy szidalmazza.

Igazi felnőtt viselkedés, az biztos.

2024. márc. 30. 14:15
 30/44 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező: tudod hány olyan van gyerekeknél, amikor elutasítják az ételt? pl: "Mama főzte, finom leves", "pfuj, em kell", "finom süti", "nem kell" stb
2024. márc. 30. 14:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!