Én reagálom túl? Kicsit rosszul esett.
Tegnap voltunk párom testvérééknél vendégségben. Én és a sógornőm gluténérzékenyek vagyunk, így mentes sütit sütöttem. Vittem nekik kóstolót, mert így mentesen is nagyon jól sikerült a süti. Mondtam nekik hogy gluténmentes hogy sógornőm is tudjon enni belőle. A sógornőm lánya így már fintorgott rá, majd mikor megkóstolta, kicsit "flegmán" mondta hogy ez gluténmentes. Megjegyzem, a kutya nem tudná megmondani hogy ez gluténmentes és nem rendes lisztes. Kicsit rosszul esett, de párom letudja annyival hogy "gyerek"( 12 éves), és ha nem mondtuk volna meg hogy gm-mentes, evett volna rendesen belőle.
Eléggé érdekesen nevelik a kislányt, volt már néhány dolga amin kerekedett a szemem, mert engem nem így neveltek, de lehet az én időmben más volt a szokás, 35+ leszek idén. Szerintetek csak én reagáltam túl?
Nem kérünk belőle, csak "cukkoljuk", de ezek a dolgok nekem kicsit értetlenek és furák.
Több esze van a 12 évesnek, mint neked.
Értem, szóval mivel nem adtunk igazat neked gyorsan szidod egy kört a gyereket.
Amúgy komolyan az az egy darab pohár zavar ami nálatok van és az övé?
Kezdem azt érezni, hogy a kérdező egyszerűen rühelli a kislányt, és szerencsétlen gyerek bármit csinálna, a kérdező találna okot, hogy megsértődjön rá vagy szidalmazza.
Igazi felnőtt viselkedés, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!