Én reagálom túl? Kicsit rosszul esett.
Tegnap voltunk párom testvérééknél vendégségben. Én és a sógornőm gluténérzékenyek vagyunk, így mentes sütit sütöttem. Vittem nekik kóstolót, mert így mentesen is nagyon jól sikerült a süti. Mondtam nekik hogy gluténmentes hogy sógornőm is tudjon enni belőle. A sógornőm lánya így már fintorgott rá, majd mikor megkóstolta, kicsit "flegmán" mondta hogy ez gluténmentes. Megjegyzem, a kutya nem tudná megmondani hogy ez gluténmentes és nem rendes lisztes. Kicsit rosszul esett, de párom letudja annyival hogy "gyerek"( 12 éves), és ha nem mondtuk volna meg hogy gm-mentes, evett volna rendesen belőle.
Eléggé érdekesen nevelik a kislányt, volt már néhány dolga amin kerekedett a szemem, mert engem nem így neveltek, de lehet az én időmben más volt a szokás, 35+ leszek idén. Szerintetek csak én reagáltam túl?
Könyörgöm, ez egy gyerek, kiskamasz!
Igen, téged máshogy neveltek, így simán halálra tudsz sértődni egy 12 éves gyerek kommentjén. Milyen jó, hogy a mai generációt már arra nevelik, hogy nem kell mindent magadra venni.
Te sem voltál szent, nehogy azt hidd, hogy te mindig, minden esetben tökéletesen viselkedtél.
a kutya nem tudná megmondani hogy ez gluténmentes és nem rendes lisztes
De, bárki megmondja. Hitegetheted magad, hogy ugyanolyan, nem így van.
őszinték vagyunk egymással, simán megmondjuk ha nem ízlik valami
Akkor a lány miért nem mondhatja meg???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!