Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én reagálom túl? Kicsit...

Én reagálom túl? Kicsit rosszul esett.

Figyelt kérdés

Tegnap voltunk párom testvérééknél vendégségben. Én és a sógornőm gluténérzékenyek vagyunk, így mentes sütit sütöttem. Vittem nekik kóstolót, mert így mentesen is nagyon jól sikerült a süti. Mondtam nekik hogy gluténmentes hogy sógornőm is tudjon enni belőle. A sógornőm lánya így már fintorgott rá, majd mikor megkóstolta, kicsit "flegmán" mondta hogy ez gluténmentes. Megjegyzem, a kutya nem tudná megmondani hogy ez gluténmentes és nem rendes lisztes. Kicsit rosszul esett, de párom letudja annyival hogy "gyerek"( 12 éves), és ha nem mondtuk volna meg hogy gm-mentes, evett volna rendesen belőle.

Eléggé érdekesen nevelik a kislányt, volt már néhány dolga amin kerekedett a szemem, mert engem nem így neveltek, de lehet az én időmben más volt a szokás, 35+ leszek idén. Szerintetek csak én reagáltam túl?

2024. márc. 30. 10:42
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Tény hogy engem máshogy neveltek. Ha vendégségben voltunk és nem ízlett valami, nem fintorogtam az ételre mintha szarból lett volna. Az ízére tényleg nem mondod meg, mindenkinek ízlett, pedig őszinték vagyunk egymással, simán megmondjuk ha nem ízlik valami. Elfogyott 20 perc alatt az egész tál süti. Nem küldött padlóra, csak a fintorgás esett rosszul, mintha szart látott volna.
2024. márc. 30. 11:13
 12/44 anonim ***** válasza:
61%

Könyörgöm, ez egy gyerek, kiskamasz!

Igen, téged máshogy neveltek, így simán halálra tudsz sértődni egy 12 éves gyerek kommentjén. Milyen jó, hogy a mai generációt már arra nevelik, hogy nem kell mindent magadra venni.

Te sem voltál szent, nehogy azt hidd, hogy te mindig, minden esetben tökéletesen viselkedtél.

2024. márc. 30. 11:17
 13/44 A kérdező kommentje:
Nem voltam, de nem fintorogtam más főztjére mint a szarra, akkor sem ha nem ízlett.
2024. márc. 30. 11:37
 14/44 anonim ***** válasza:
80%
Nem adnek egy 12 eves gyerek szavara.
2024. márc. 30. 11:38
 15/44 anonim ***** válasza:
94%
Ne rugózz már ezen, Kérdező. Épp egy bolhából csinálsz elefántot.
2024. márc. 30. 12:06
 16/44 anonim ***** válasza:
80%

a kutya nem tudná megmondani hogy ez gluténmentes és nem rendes lisztes

De, bárki megmondja. Hitegetheted magad, hogy ugyanolyan, nem így van.

2024. márc. 30. 12:08
 17/44 anonim ***** válasza:
87%

őszinték vagyunk egymással, simán megmondjuk ha nem ízlik valami

Akkor a lány miért nem mondhatja meg???

2024. márc. 30. 12:09
 18/44 A kérdező kommentje:
Mondom, nem az volt a baj. Hanem a fintorgás, mintha szart sütöttem volna.
2024. márc. 30. 12:52
 19/44 anonim ***** válasza:
93%
A fintorgás pont olyan vélemény, mint az, hogy te, ez bűn rossz.
2024. márc. 30. 12:54
 20/44 Darius- ***** válasza:
9%
Biztos, hogy szereti a süteményeket? Nektek most lesz húsvét ugyebár. Lehetne valami mást csinálni, amit dagasztani kell mondjuk. Én is vágok ki a szemétbe ajándékba kapott mindenféle mérgekkel téli bolti ételeket, de amit valaki maga csinált, ritkán. Ő nem nézte azt, hogy dolgoztál vele ugye ? Egyszer oda kellene rakni őt dagasztani tésztát, hogy lássa nem is olyan könnyű.De nem úgy , hogy csak addig amíg összeáll. Addig kell verni, amíg hólyagos lesz. Én szeretem már csinálni, és én is csinálom ezt mindig itthon.Vagy ha nem azt, akkor habot verni habverővel, hogy tornaztassa a karját kicsit.
2024. márc. 30. 13:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!