Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem vagytok magányosak akiknek...

Nem vagytok magányosak akiknek szintén nincs testvére vagy nem tartják a kapcsolatot a rokonokkal?

Figyelt kérdés

Én egyre jobban egyedül érzem magam. Nincs testvérem de 1 unokatesóm sincs akivel jóban lehetnék.

A rokonokkal nem tartjuk a kapcsolatot így az ünnepek számomra olyanok mint egy sima hétköznap.

Most is itt van a húsvét de itthon fogok ülni 4 napig..

Tiszta unalmas lesz. Néha már depressziós vagyok attól,hogy egyedül vagyok.

Bárcsak lenne 1 tesóm akihez átmehetnék. De sajnos nincs és ennek nagyon érzem a hiányát.

32/N

2024. márc. 28. 18:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%
Sajnos nekem sincs testvérem. Anyu az egyetlen nejem de o sajnos 72 éves. Az a baj hogy nem tudom mi lesz ha egyikeként öröklöm az anyu lakását is az enyém mellett. Hogy tartok fennt két lakást rokkantnyugdíjbol. Még mit kezdek velük. Olyan jó lenne Magyarolszagta menni, ott hatja több az olyan aki segít még ott hátha van még olyan aminek nincs testvére és a saját háza mellett örökli a szülei házat. Mert Nagyváradon nem tud adni az Isten olyan valakit akinek nincs testvére és lakása legyen és oeokolhe a szülők házat. Ott valahogy két gyereket csinálnak. Irigylem az ubokazesom szüleit hogy azok férj feleség és Biharkeresztesre át tudtak menni. Még azért is irigylem mert reformátusként egy katolikus országban élnek ahol nincs válás. Az unokatesom elvált az agresszív uratol és azóta még jobban gyűlölöm. Rajta kívül van még négy unokateso de ketto fiú, egy Amerikában van és az utolsó szintén pszihikai beteg akit a szülei halála után behálózott egy család és a lakást még a földet a maffiának adatta el és O még el ott és verik neg eroszakoljak. Dolgoztazni nem mert nincs kutyájuk meg tyukjuk meg kert se szóval nincs mit csinálni. Visszatérve ezt az unokatesom akinek az anyja Keresztesen el, 5 éves korom óta gyűlölöm. Mióta emmlekszek. Mindig irigyektem. De akkor kezdtem el jobban irigyelni mikor lett az első zabigyeereke szóval nem volt megeskudve a gyerek apjaval. 10 év után férjhez ment és akkor még úgy ahogy civilizált volt a kapcsolatunk de 6 év után elvált a másik akkor 5 éves gyerekkel és anyu fogadta be. Onnantól kezdve gyűlölöm az összes elvált ember. Ezért szorongok én hogy mi lesz ha anyu meghal. Még mit csinálok mikor két ingatlanok lesz. Mert nem lesz ami segítsen. Én szeretem a románokat de ha valahogy meg lehetne csinálni hogy Nagyvárad Magyarolszag legyen és a katolikus vallás legyen hivatalos. ..... Válásról nem is hallanék még hátha volna meg rajtam kívül egyke ami segítene.
2024. márc. 30. 19:34
 12/12 anonim ***** válasza:
66%

Annyi mindent lehet csinálni rokonság nélkül is.

Itt a jó idő, miért nem mész el kirándulni, túrázni?

Kezdj el új hobbikat, vagy önkénteskedj valahol.

Tanulj, képezd magad. Nem kell egyetemi képzésre gondolni, rengeteg online kurzus is van, vagy kezdj el egy idegen nyelvet, akár különlegesebbet is.

Egyik barátnőm pl. japánul kezdett el tanulni hobbiból, munka mellett. Utána ezzel kapcsolatos szakra jelentkezett, levelezőn, mert érdekelni kezdte a kultúra is. Most, 8 év elteltével pedig Kiotóban él és dolgozik.

Egy másik ismerősöm futni kezdett, eleinte csak a lakóparkban, fel-alá, utána már eljárt futópályákra, utána edzőt is keresett magának, majd itthon elkezdett félmaratonokat futni, utána hobbija lett az, hogy a világ különböző városaiban hobbiból csinálja ugyanezt, tavaly a NYC Marathont is lefutotta.

2024. márc. 30. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!