Megmondjam anyám szeretöjének a feleségének, hogy csalja a férje?
"Pont az hogy a nő nem tud róla..."
Ebben nem lehetsz biztos.
Igen!! Mindenképpen mondd el! Joga van tudni.
#22 Majd ha elmondja, akkor kiderül.
"Már szóltam róla apámnak, de úgy tesz mint aki nem fogja fel"
... vagy azért tesz úgy, mert
1. úgy gondolja, hogy a szexuális életük nem a gyerekre tartozik, ezért nem veled fog erről tárgyalni
2. már régen megegyeztek a nyitott házasságban, csak úgy gondolja, hogy a szexuális életük nem a gyerekre tartozik, ezért nem tájékoztat erről téged
Abban se legyél biztos, hogy a nő nem tud róla (lásd fent). Meg azt se ártana pontosan tudnod, hogy ki-kicsoda, mert úgy jár a nő, mint én egyszer: a munkahelyemen megkeresett egy tinilány, hogy az én férjem az ő elvált anyjával kavar, és csak "jóindulatúan" figyelmeztet, mert nekem is tudnom kell róla. Nos, az említett pasi a bátyám volt, nem a férjem.
A válaszaidból és reakcióidból tisztán látszik már eldöntötted, hogy felborítod két család életét,egyáltalán nem foglalkozva azzal, hogy nekik így jó, nem változtatnak, te nem vagy szereplője, mégis téged zavar a legjobban.
De akkor minek kérdezed?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!