Olyan boldog vagyok, Annyira örülök,3 év próbálkozás után terhes vagyok! Valaki aki próbálkozik a babával?
Gratulálok a babához =)
Aki 3mas ikreket vár, annak is grat :)
Aki meg majd nemsokára megy lombikra, sok szerencsét!! =)
a párom elájult az ultrahang közben. mondjuk majdnem én is. képzeld a szitut, na már itt is van, jó helyen, minden oké, azért szétnézünk...jééé itt is van valaki, (puff)vele is minden rendben, nézzük apetefészkeket...anyuka mély levegő, van még egy! :)))) utánamondtam még egyszer fordít azon a szaron a felét itt hagyom majd neki! :DDD
ennek már mindjárt két hete, lassan kezdünk hozzászokni és igazán örülni. valamint roppant büszkék lenni a teljesítményre :)))
Már megfogantak a "babák", még le vannak fagyasztva. Nem tudom, mikor kapom meg őket, holnap megyek UH-ra.
Köszi a jókyvánságokat!
Itt ugyan egyel többen vannak, de a tieid is így fognak együtt nevetni, ilyen édesen:)))
Kérdező, gratulálok Neked is, tudom, milyen érzés várni és várni és várni... Legyetek egészségesek és boldogok!!
(Lombikos "anyuka")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!