Csajok! Hogy csináljátok azt, hogy a férfinél elérjétek azt amit akartok?
Hát attól függ mit :D
Azért nem lehet összekeverni az ilyen gyémántgyűrűért sóvárgó kihasználós nőket azokkal, akik például csak egy masszázst akarnak este kiharcolni :D
Finoman utalgass rá, én pl. rendszeresen hátfájásra panaszkodtam teljesen ártatlan fejjel :D
én nem praktikázom, nem játszmázom, mert visszaüt. A férjem szeret, és odafigyel rám, és ha felsóhajtok egy könyv láttán, akkor talál alkalmat, hogy valahogy megszerezze. Ha látja, hogy fáradt vagyok, akkor segít a házimunkában. Ha szomorú vagyok, akkor megvigasztal, stb.
A nők pont ott rontják el, hogy praktikáznak, azt hiszik, hogy irányíthatnak titokban, hogy megváltoztathatják a férfit... és a végén nagyot csalódnak. VAgy mert nem sikerül, vagy mert a ffi rájön és lelép. Ilyenkor jön a számító nőről a tanmese a haveroknak. Olyan pasit kell választani, aki szeret... és aki odafigyel rád és a vágyaidra akkor is, ha nem játszmázol. Ez a nehéz, ez a titok.
Én el vagyok nagyon kényeztetve... :) de ehhez idő kellett.
Nálunk ez oda-vissza működik, ha kedveskedek neki, ő is kedveskedni fog Neked...pl, ha esténként fáradtan ér haza, finom vacsi várja, és kellemes masszírozás, akkor ezt "visszakapom"! Ha egy kicsit odafigyeltek, tudatosan a kapcsolatokra, akkor nem fog gondot okozni a női praktika... így észre sem veszi, hogy manipulálod :P és azt gondolom, hogy egy ilyen apróság Neked sincs terhedre
Én előkapom az ellenállhatatlan cuki énem. Így elég hülyén hangzik, de nagy ártatlan szemekkel nézek, és édes hangon könyörgök, hát nevetve jön oda hozzám, bármit is szeretnék. :D
Ő is szokott "könyörögni" nekem, körbeudvarol, elbájol. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!