Miért akarnak olyan sokan idétlen nevet adni a gyereknek? Ahogy észrevettem az a trendi hogy minél ritkább, minél "külföldibb" nevet adjunk neki.
Hát látom elég sokan leszoljátok ezeket a neveket meghogy így meg úgy nem jók Akkor miért is van olyan sok külföldies név? Szerintem nem mindenki hülye meg feltünési mániás cigány és még sorolhatnám. Jó oké Junior jessica tényleg elég gáz de szerintem a Gizi meg a Margit is legalább annyira
Adrienn Sára
A szerencsétlen gyereket nem fogja annyira érdekelni, hogy hogy hívják. Az fogja érdekelni, hogy szeressék, szépen neveljék, tiniként pedig úgyis kitalál valami becenevet magának, ami még csak véletlenül sem hasolnít majd az eredetire. nekem sem tetszenek egyes különc nevek pl az eperke,junior, vagy mirkó..., de ettől még másnak tetszhet.
2: a dzsenifert ennél a kérdésnél legalább 20x láttam, ha nem többször. Ha ez a legkevésbé kedvelt különc név, akkor megnyugtathatom a társaságot, ennél 100x szebbek is vannak. Az én gyerekeimnek is valszeg 2 keresztneve lesz, ebből a második különc. Mert tetszik, és én is szívesen viseltem volna, nem pedig mert sznob anyaként azt akarom, hogy a gyerekeim kitűnjenek még a nevükkel is.
Aztán a gyerekeim pedig később eldöntik, hogy szeretnék-e használni vagy sem, bár azt hiszem ez zömivel szokás kérdése.
Kedves Adrienn Sára!
Most őszintén: 5000 magyar név között nem lehet egy olyat találni, ami tetszik mindkét szülőnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!