Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez szerintetek mennyire...

Ez szerintetek mennyire elfogadható?

Figyelt kérdés

Adott a következő szituáció:

Egy megromlott házasságban élő nő, új férfira lel akivel összeköltözik, miután elvált a férjétől.

A nőnek van egy kisfia, aki az apjával és a nagymamájával él. Az apa időközben meghal, így a kisgyerek a nyagymamájánál marad (tehát nem az anyjával és az új férfival él együtt).

Az anya szerint az indok: nem akarja az új párjára rávarni az előző házzaságból hozzott gyereket (holot a férfinak ezzel nem lenne problémája).

Az új kapcsolatban gyorsan születik egy kislány (tehát ugye egy háztartásban él az anya, az apa és a kislány), viszont a kisfiú külön él.

Az anyukát bántja az hogy nem élhet vele a gyerek, de az az indok erre hogy túl kicsi a ház két gyereknek (amúgy valóban nem tudná hova tenni). Egyébként az anya és a fiú rendszeresen találkoznak. A két féltestvér külön nő fel, de azért rendszeresen látják egymást. A fiúnak (aki már felnőtt) jó kapcsolata van az anyjával.

Na erről mi a véleményetek?

Nem tudom mennyire érthetően írtam le.

2024. márc. 2. 13:15
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
64%

Ha nekik így jó, senkinek semmi köze bele.

A fiúnak jó a kapcsolata az anyjával, tehát a magad dolgával kelllene törődnöd, nem belemagyaráznod a saját nőgyűlöletedet.

Márha nem eleve egy nőgyűlöletre provokáló kamu az egész.

2024. márc. 2. 16:04
 22/31 A kérdező kommentje:

Ha valaki utálja a nőgyülöletet az én vagyok.

Mivel a saját családomról van szó, ezért úgy gondolom lehet közöm hozzá (én vagyok e fennt említett sztoriban a lány gyerek).

2024. márc. 2. 16:30
 23/31 anonim ***** válasza:
61%
Akkor mond meg anyádnak szégyellje magát, akkor kérdező te pontozgat sz,le tán féltékeny vagy hogy a nő személy aki szülte a féltesodat jóban van a tesodal???örülj hogy te szülőkkel nötél fel
2024. márc. 2. 16:38
 24/31 anonim ***** válasza:
82%
Hát kérdező, örülj neki hogy anyád nem talált hamarabb másik pasit így téged nem hagyott el mint a tesódat.
2024. márc. 2. 16:42
 25/31 A kérdező kommentje:

"tán féltékeny vagy hogy a nő személy aki szülte a féltesodat jóban van a tesodal?"

Már ne is haragudj, de te beteg vagy? Vagy hogy jut ilyen eszedbe?

Egyébként elárulom, hogy egyik választ sem pontoztam.

2024. márc. 2. 16:54
 26/31 anonim ***** válasza:
81%
Tesód rendes ember lehet hogy szóba áll azzal a nővel aki egy férfit választott helyete. Anyádrol nem mondok semmit mert ki tiltanak az oldalról, de remélem visszakapja azt amit a saját gyerekével tett
2024. márc. 2. 16:59
 27/31 anonim ***** válasza:
28%

Egyértelmű, hogy te vagy az “anya”, aki utólag próbálja kiszínezni a sztorit, hogy jaj nem is volt rendes a nagyi, te csak a lány vagy stb stb. Persze. Amúgy ha a nagymama nem nevelte rendesen, akkor pláne miért nem harcolt érte foggal-körömmel az anyja? Kicsi a ház, hát a pofám leszakad. Garzonlakásokban felnő 2-3 gyerek. Nem kényelmesen, de legalább tisztességesen.

Amúgy mi a fsznak kellett az új gyerek, ha már a meglévővel is megunta a foglalkozást?

2024. márc. 2. 20:52
 28/31 A kérdező kommentje:

Tényleg én vagyok lány. :D

Én csak annyit tudtam leírni amit anyám és a tesóm mondott nekem.

Nem tudom hogy anyám miért döntött így, vagy hogy mi játszodott le benne. De nem nagyon is merem boncolgatni mert halálosan megsértődne és hisztériás cirkuszt vágna, ha azzal szembesíteném hogy nem... hát finoman szólva nem a legjobb anya.

És ez még csak a tesómra vonatkozó történet, arról nincs is szó hogy velem milyen hibákat követett el.

2024. márc. 2. 22:03
 29/31 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva bár maradtam volna nagyanyámnál, mint apámmal meg az új nőjével - és ezt komolyan mondom.

Mami legalább szeretett, apám meg a nőjét - semmi baj, csak engem is vitt magával.

A nő utált, apám le se tojt, szóval "csodás" gyerekkorom volt.

Ennél mamámnál is ezerszer jobb lett volna.

2024. márc. 3. 09:47
 30/31 anonim ***** válasza:
Én ettől cifrábbat is hallottam már. Adott egy illető, se nőnek se anyának nem nevezném. Összejött egy csávóval, terhes lett, hazajött a szülésre az anyjához, addig teljesen eltűnt, a gyereket megszülte és anyjára hagyta. Megint eltűnt. Rá egy évre megint megérkezett nagy hassal, immár a második gyerekét szülte meg egy másik férfitól, szintén a nagymamának. Megint lelépett. Jelenleg megint új párja van aki nem tud a gyerekeiről, ellenben született sajátjuk akit ketten nevelnek. A gyerekek már 10 és 9 évesek. A szívem szakad meg értük. Tudják h a mama nem az anya, és sóvárognak utána de még csak nem is látogatja őket, éli világát az új családjával, hát az ilyentől a belem kifordul.
2024. máj. 8. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!