Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez szerintetek mennyire...

Ez szerintetek mennyire elfogadható?

Figyelt kérdés

Adott a következő szituáció:

Egy megromlott házasságban élő nő, új férfira lel akivel összeköltözik, miután elvált a férjétől.

A nőnek van egy kisfia, aki az apjával és a nagymamájával él. Az apa időközben meghal, így a kisgyerek a nyagymamájánál marad (tehát nem az anyjával és az új férfival él együtt).

Az anya szerint az indok: nem akarja az új párjára rávarni az előző házzaságból hozzott gyereket (holot a férfinak ezzel nem lenne problémája).

Az új kapcsolatban gyorsan születik egy kislány (tehát ugye egy háztartásban él az anya, az apa és a kislány), viszont a kisfiú külön él.

Az anyukát bántja az hogy nem élhet vele a gyerek, de az az indok erre hogy túl kicsi a ház két gyereknek (amúgy valóban nem tudná hova tenni). Egyébként az anya és a fiú rendszeresen találkoznak. A két féltestvér külön nő fel, de azért rendszeresen látják egymást. A fiúnak (aki már felnőtt) jó kapcsolata van az anyjával.

Na erről mi a véleményetek?

Nem tudom mennyire érthetően írtam le.

2024. márc. 2. 13:15
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
82%
Semennyire. Az ilyen nem anya. Undorodom az ilyen riherongyoktól.
2024. márc. 2. 13:18
 2/31 anonim ***** válasza:
63%
A gyerek már felnőtt, a kapcsolat jó, innentől mi a kérdés? Természetesen nem a legideálisabb egy gyereknek, ha a szülők elválnak, de ma ilyen a világ. A külön élő szülőnek mindig nehezebb megtartani a rendszeres, jó kapcsolatot a gyerekkel, sokan sajnos nem is nagyon törekednek rá, de itt ez sikerült, szóval igen, teljesen elfogadható.
2024. márc. 2. 13:25
 3/31 anonim ***** válasza:
80%
Sokat elmond az anyáról, ha váláskor a gyerek az apához kerül. Nagyszülő neveli a gyereket, miközben él az egyik szülő? És nem arról van szó, hogy anyuka hajléktalan lenne, csak új életébe nem fér bele a régi gyerek. Nagyon gáz!
2024. márc. 2. 13:28
 4/31 anonim ***** válasza:
88%
Drukkolok nagyon a fiúnak, talán ha a nagyanyja teljes biztonságot, valódi szeretetet tudott adni neki, különösebb gond nélkül levezényli majd az életét. Az anya a kislányt is az apára fogja hagyni ha valami gond lesz a házasságában.
2024. márc. 2. 13:29
 5/31 anonim ***** válasza:
23%
Úgy-ahogy belefér...
2024. márc. 2. 13:29
 6/31 anonim ***** válasza:
55%
Én többet látni se akartam volna, ha találkoztunk volna az utcán le is köptem volna, és amiket írtál indokokat egyik sem elfogadható, ez nem anya csak egy nöstény,
2024. márc. 2. 13:31
 7/31 anonim ***** válasza:
64%
Gondolom aki le pontozgat ugyan olyan semmire való mint a nő akinek fontosabb volt egy férfi mint a saját vére
2024. márc. 2. 13:34
 8/31 anonim ***** válasza:
32%
6-os, de ha egy gyerek válás után az apjával viselkedne így, akkor gondolom azonnal menne a háborgás, hogy az szemét mocsok anyja ellene neveli. :)
2024. márc. 2. 13:34
 9/31 anonim ***** válasza:
46%
Na úgy látom itt mindenki az anyát védi
2024. márc. 2. 13:36
 10/31 anonim ***** válasza:
55%
8,hűlye vagy?? Szóval a gyerek a hibás??? Milyen ember lehet te???
2024. márc. 2. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!