Anyai ágon mind a 4 dédszülőmet ismertem elvileg, bár nagymamám apukájára inkább csak képekről, családi filmekből emlékszem, mert nem egészen 2 éves voltam, mikor meghalt. De azt a dédmamámat ismertem, és nagyon szerettem, sok nyarat töltöttem gyerekként a faluban unokatesóknál, és hát ott lakott ő is. Nagypapám szüleivel pedig sokáig együtt is laktunk, 9 és 19 éves voltam, mikor meghaltak, 10 év korkülönbséggel, ahogy születtek. Mindketten 88 évesen mentek el.
Apai ágon csak nagymamám anyukáját láttam képen, ő még élt, amikor megszülettem, de egyáltalán nem emlékszem rá. Apukám fiatalon meghalt, azzal az ággal teljesen megszakadt a kapcsolatunk. Apai nagypapám szüleiről pedig semmi információm nincs, ők valószínűleg már nem éltek a születésemkor sem, de még a családfakutatás sem hozott eredményt eddig. Mintha eltüntek volna. Az is lehet, hogy elhagyták az országot valamikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!