A négy nagyszülőmből három sokadik és kései gyerek volt, így esélytelen lett volna ismernem a dédszüleim, huszonéve meghaltak már, mire én születtem. Már az se élt, mikor én születtem, aki korban végülis még élhetett volna, de fiatalon meghalt. A nagyapáimat se ismertem, az egyik fiatalon halt meg, a másik meg a születésem előtt néhány évvel.
De a két nagymamám rekordsokáig élt, velük nagyon jó kapcsolatom volt.
13-as 8 dédszülő van, nem 4.
Én a 8-ból 5-öt ismertem. Sőt az egyik még most is él, 91 éves.
Apai nagyapám szüleit nem ismertem, még a 80-as években meghaltak.
Apai nagyanyám apja talán 2001-ben halt meg amikor 4 éves voltam, nagyanyám anyja pedig 2012-ben, 15 éves koromban (89 éves volt).
Anyai nagyanyám szülei 2001 és talán 2004-ben haltak meg.
Anyai nagyapám apja szegény még a 70-es években halt meg (rázuhant a föld a bányában). Nagyapám anyja aki még mindig él, 91 éves. És az ő anyját is ismertem, szóval az üknagyimat. Ő 2000-ben halt meg.
Én ugye 1997-ben születtem, szóval nagyjábol még emlékszem is ezekre az emberekre.
A legutolsó is meghalt 1 évvel a születésem előtt, 77 évesen. De a legtöbben amúgy az 1800-as évek végén születtek, nehéz is lett volna addig élniük. (1989-es vagyok)
Viszont a kisfiamnak még van dédszülője, az én anyai nagymamám, aki 86 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!