Miért van az hogy 10-en éves lányok elk*rvulnak? Olyanokat hallok hogy égnek áll a hajam.
Na ez a téma nekem is nagyon a bögyömben van.
Ivaréréskor átmenetileg a lányok "kis ribanccá" válnak, a fiuk meg "durva kanokká". Nem tudnak mit kezdeni a hirtelen megnőtt ösztrogénnel, illetve tesztoszteronnal. De ez hamar elmúlik, megtanulják kezelni az új állapotukat. Addig is a szülők próbálják helyes kerékvágásban tartani őket. És az átmeneti zavar után van idejük felnőni. Ez lenne a normális.
Ehelyett: a média harsog a sexualitásról, az új trendi divat az, hogy légy sexi. Akkor amikor a nyugtatásra lenne szükség. A piac pedig ráveti magát a kamaszokra:
friss hús, a sexualitás mindig nagy üzlet volt, a fiatalokat még az elején kell becserkészni. Ők a legnagyobb üzlet, később már dolgoznak, gyereket nevelnek, nem lehet bármire rávenni őket.
Az eredmény: Testi szerelmet keresnek olyan lányok akik lelkükben még "királylányok, akik fehér lovon királyfira várnak". fiuk, akik még lelkükben " hős jedik" szeretnének inkább lenni. Csak csalódással, bánattal kiégéssel járhat ez az egész..
Szerintem tragikus!
Hallottam már azt a kifejezést hogy hímri.anc! XDD
De a fiuknak oly mind1, nekik nem ciki az ilyasmi XS, inkább avval vágnak fel...sajnos...
Ha a média, a celebek csak egy kicsit is törődnének az ifjúsággal, nem azt kiabálnák: Légy sexi!
Hanem azt: Sportolj! légy egészséges! Tanulj!
De ebbe semmi üzlet. Nem innának, drogoznának, nem vennének folyamatosan új ruhákat.
Az értékálló dolgok hosszú távú örömet adnak. Az nem üzlet, nem lehet elég sokszor újra és újra eladni. Aki a sex-ben keresi a szeretetet mindig csalódni fog, újra és újra megpróbálja. Végül már mechanikusan. Ezért jó sex-hez kötni egy csomó árucikket.
A kamaszkor jellemzője még, hogy a családtól a külvilág felé fordulnak. bizonytalanok, és keresik önmagukat. Hát szép külvilág. Ebbe aztán lehet kapaszkodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!