Hogyan lehetne a sógorommal elfogadtatni, hogy nem kap több pénzt az anyjától és el kell kezdenie megoldania az életét?
Anyósom demens, engem nevezett meg, így én lettem a gondnoka és mostanra jutott el arra a pontra, hogy otthonba kellett költöznie. Az otthon díja magasabb, mint a nyugdíja, így az egyetlen járható út az volt, hogy eladtuk a házat, majd a házért kapott pénzből fedezzük a különbözetet.
A sógorom folyamatosan a férjemet hívogatja, nem hajlandó elfogadni a döntésünket, velem szóba sem áll, követeli a házért kapott összeg rá eső részét, örökségét. Ilyen típusú emberrel hogyan kellene ezt megbeszélni, mármint, ha meg lehet egyáltalán?
30.
Jóvanna, ne duzzogj ezen.
Teljesen mindegy, hogy ez konkrétan valós-e.
Az élet produkálhat ilyen szitut, hogy az elősködő 40-es kisfiú, követelné az örökséget, a házáért otthonba menő anyjától, illetve itt most a tesótól.
Valami ostoba proli, aki fel sem fogja merre hány méter és ahogy a 29-es írta, sosem fogja megérteni mi történik itt.
Tanulságos lehet a sztori azoknak akik hasonló szituba kerülnek.
Az fogja csak fek, hogy ő ki let pics@zva az örökségből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!