Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezelnétek melegként...

Hogyan kezelnétek melegként ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Egy gimis osztálytársnőm édesanyja megtalált facebookon.

És megkérdezte, hogyan alakult az életem, van-e valakim, mit dolgozok és meg is dicsért, hogy milyen helyes fiatalember lettem, és, hogy felvehetném a lányával a kapcsolatot, mert barátok voltunk a gimiben, és ő mesélt rólam az anyukájának.

Na már a gimi óta eltelt 15 év!

Azóta nem találkoztunk, és nem tudják rólam, hogy meleg vagyok!

Olyan érzésem van, mintha össze akarna hozni a lányával.

Hogyan lehet ezt udvariasan lekezelni, azt nem szeretném elmondani, hogy meleg vagyok!

jan. 24. 04:34
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Először én sem akartam reagálni, de a barátságunkra való tekintettel, az anyukára való tisztelettel, nem akartam ignorálni csak úgy.

Az az igazság, hogy az én életem sem hiper-szuper, amivel nem dicsekszik az ember, ha akarnék sem tudnék eltartani 3 gyereket, mert ennyi van!

Tudja a mama, hogy egyetemre jártam, így azt gondolhatja biztosan van egy jó állásom, meg még ki tudja mire gondolhat.

Amikor már azt kérdezte hol dolgozom, gyanús lett, de gondoltam, csak tipikus fontoskodó, mindent tudni akaró boomer facebookos néni.

Anyámnak volt egy barátnője, aki arra panaszkodott, hogy a fia sosem mondja meg neki, hogy hívják az új barátnő jelöltet, mert megkereste őket facen, lecsekkolta a lányokat, és, hát mi baj ezzel, családba kerül:D

Vannak ilyen anyukák.

Annak örültem, hogy telószámot adott, mert így meg tudtam köszönni, és azt hittem ennyivel vége a beszélgetésnek.

Aztán másnap jött a folytatás, amitől hátast dobtam.

Megkérdezte, hogy van e viberem, mert az ingyen van (mintha én nem tudnám, és én lennék egy boomer):).

Erre még annyit írtam neki, hogy skype-ot használok, hátha veszi a lapot, hát nem!

"Ügyes fiú voltál te mindig is, le tudod tölteni"

Na, erre már végképp nem írtam semmit.

Este, hogy nem reagáltam még megint jött a további sokk.

Azt írta, hogy a lányának visszatérő álmai voltak velem régen, de kéri, hogy ezt ne mondjam el neki, ha felhívom, számít a diszkréciómra:D

Na itt kezdett egyértelművé válni, a csaj lehet nem is tud semmit, vagy csak színjáték az egész, nem tudom.

Az első üzenetben nem utalt rá, hogy van e férje, mert csak többes számban beszélt, hogy "szépen éldegélnek", ezt ugye a gyerekekre is értheti.

Nem akartam visszakérdezni, mert akkor azt hitte volna érdeklődöm.

Annyi, hogy ismertem a pasiját én is, mert már a gimiben elkezdett kavarni vele, az egyetemen még beszéltünk, akkor tudtam, hogy van 1 gyereke tőle, mert elmesélte, hogy terhes.

Na, pár évvel később, hogy nem beszéltünk, egyszer random belebotlottam a pasiba, facen, ahol egy másik nővel volt látható képeken, ebből arra gondoltam, biztos otthagyta.

jan. 24. 15:09
 22/24 anonim ***** válasza:
90%
Elmebeteg a nő. Zárd rövidre, mondd, hogy párkapcsolatban vagy és a párod nem szeretné, hogy nőket hivogassal. Talán a csajnak is írnék egy üzit, mert szerintem nem tud semmit.
jan. 24. 16:54
 23/24 A kérdező kommentje:

Egyelőre nem reagálok semmit.

Lefogadom most kivárja, hogy hívjam a lányát.

Majd biztos érdeklődik a lányánál, hogy mi a helyzet.

Tuti 1-2 hét, és fog keresni.

Ha ez így lesz, és továbbra is írogat, akkor megírok neki valami hasonlót, hogy van párom.

Bár ez kissé ciki, de más választást nem hagy, tesómnak is meséltem, ő azt mondta még tegyem is hozzá, hogy nagyon féltékeny típus a párom, úgy hatásosabb:)

Amúgy belegondoltam, ha van férje, pasija a csajnak, jó kis anyóssal áldotta meg az ég, hogy idegen pasikkal környékezteti meg a lányát:D

Biztos minden férj erre vágyik, hogy gimis osztálytársak bukkanjanak fel a múltból:)

jan. 24. 18:57
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsd le a fenébe, kell ez a dráma neked? Nem kell udvariaskodni
jan. 24. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!