Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezelnétek melegként...

Hogyan kezelnétek melegként ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Egy gimis osztálytársnőm édesanyja megtalált facebookon.

És megkérdezte, hogyan alakult az életem, van-e valakim, mit dolgozok és meg is dicsért, hogy milyen helyes fiatalember lettem, és, hogy felvehetném a lányával a kapcsolatot, mert barátok voltunk a gimiben, és ő mesélt rólam az anyukájának.

Na már a gimi óta eltelt 15 év!

Azóta nem találkoztunk, és nem tudják rólam, hogy meleg vagyok!

Olyan érzésem van, mintha össze akarna hozni a lányával.

Hogyan lehet ezt udvariasan lekezelni, azt nem szeretném elmondani, hogy meleg vagyok!

jan. 24. 04:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen anyukák a világ legborzasztóbb dolgai.

Nagy valószínüséggel a lánya sem tud semmit sz ügyleteiröl, legalább annyira megdöbbenne, mint te.

jan. 24. 08:24
 12/24 anonim ***** válasza:
86%

Anyuka valószínűleg kezd pánikba esni, hogy nincs még unokája, és sürgetné a dolgot. A lány gondolom éli a szokásos 30-as korosztály életét, és abszolút nem sietne a családalapítással. Nem biztos, hogy így van, de ez elég általános.

A lánya valószínűleg nem is tudja, hogy helyette intézkedik a kedves mama. Az, hogy meleg vagy, az nem számít a történet szempontjából, nem kell elmondanod. Elháríthatod esetleg egy olyannal, hogy bár szingli vagy (ha már kitértetek erre), de másé a szíved, és ez sajnos nem így megy, hogy ajánlás útján bele lehetne szeretni valakibe. De köszönöd, hogy rád gondolt. Vagy elég lehet, ha azt mondod, hogy nem szeretnél gyereket, na utána valószínűleg azonnal abbahagyná a kerítő szerepét.

jan. 24. 08:47
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs ennek köze a szexuális orientációdhoz, ha heteró lennél is, minek keresnél egy csajt, akit az elmúlt 15 évben nem is láttál. Szerintem teljesen jól reagáltál, gratuláltál, azt jónapot. Nem kell felhívni a csajt és a továbbiakban ne válaszolj neki. Az ő részéről nagyon udvariatlan és furcsa az egész megkeresés, és vsz a lánya sem tudja.
jan. 24. 08:54
 14/24 anonim ***** válasza:
92%
Ha ezek után sem hagyna békén, kerek-perec megírnám, hogy ne haragudjon, de nem szeretném felvenni a lányával a kapcsolatot. Köszönöm, hogy megkeresett és rám gondolt.
jan. 24. 08:55
 15/24 anonim ***** válasza:
85%

Irj vissza,hogy az anyuka jobban erdekelne :)

Na de viccet felreteve, Ha anyam irna idegeneknek vagy regi ismeroseimnek akkor lehet,hogy nem orulnek neki. Nekem jo igy,ne keressen nekem mast. Vannak anyukak akik nem tudjak elfogadni,hogy jo egyedul. Arra van idom amire akarom, nem kell alkalmazkodni senkihez. Szerintem a lany se tud rola hogy az anyuka ilyen aktiv. Csak elgondolkoztam,hogy hany embernek irhatott eddig? Tarskereso oldalakra is regisztralt es irogat a lany neveben? Es amugy meg,hogy fogadjak el valakit tarsamnak ha ennyire ra van nove az anyja? Neeem, ez nem normalis. Nem szeretnek bekerulni egy ilyen csaladba az tuti.

jan. 24. 09:00
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát én már az első üzenetére se válaszoltam volna akár bunkóság akár nem. 15 éve annyi közös volt a lánya és közted hogy akkoriban osztálytársak voltatok és barátok. Ennyi semmi több. Nem is értem minek válaszoltál egy vadidegen üzenetére. Vagy már tudtad hogy ő az anyja mert akkorról ismerted?
jan. 24. 09:10
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

12.

"Azt nem tudom van e párja, de vannak gyerekei, mert ezt is leírta."

Vannak gyerekek, csak apa nincs. Anyuka ezért kinézte a következőt a kérdező személyében.

jan. 24. 09:19
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Attól még nem kell felhívni, mert átküldött egy telefonszámot. Ha továbbra is ír, vagy ne válaszolj, vagy mondd meg neki, hogy van párkapcsolatod. Nem kell részletezni milyen nemű, semmi köze hozzá.
jan. 24. 09:43
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
#17: bocs, figyelmetlen voltam, nem olvastam el a válaszokat. Hát akkor ez a nyilvánvaló helyzet, hogy kell egy pótapuka, hogy ne maradjon egyedül a jány.
jan. 24. 09:45
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Én ìrnék egy sms-t a csajnak arról hogy mit művel az anyja.

Lehet gőze sincs róla szerencsétlennek hogy anyuka férjet vadászik neki...

jan. 24. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!