Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem van a baj vagy normális...

Velem van a baj vagy normális hogy zavar?

Figyelt kérdés

Szóval a család női tagjai a konyhában elég fura dolgokat csinálnak ami szerintem undorító és nem oda illő.

Sorolom őket: Fésülködés, hajvasalás, hajszárítás, szemöldök kiszedés, körömvágás meg ilyesmi dolgokat amiket szerintem a fürdőbe vagy a saját szobában kéne tennie, nem?

Szerintem egyenesen undorító hogy valaki a szemöldökét a konyhapulton szedi ki, vagy ott tárolja a hajas hajvasalót, fésűt, esetleg ott vágja a körmét.

jan. 21. 14:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
50%

Nem viszed be a homokot meg a többit a lakásba, a nagyja koszt odakinn lerázod. Amúgy meg hol legyen, a fürdőszobában, ahol a pára meg a lecsapódó víz miatt majd elrozsdásodik meg agyoncsap az áram?

Külön mosókonyha ezért luxus lenne, hiába van rá hely. Így viszont kimossa, megszárítja. Épp csak össze nem hajtogatja nekem egy külön sarokban. Biztonsági okokból a konyha a legjobb egy mosógépnek.

jan. 22. 20:13
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

"Külön mosókonyha ezért luxus lenne"

Hát, ha akkora konyhám lenne, mint azon a bizonyos linken, nem lenne nagy ügy leválasztani belőle egy részt, hogy el legyen különítve a kajától a koszos holmi is, nem csak a körömvágás.

jan. 22. 20:35
 23/25 anonim ***** válasza:
22%
Mondom, ekkora a konyhám. De nem lehet csak úgy leválasztani egy részt. Amúgy lehet úgy is mosni, hogy nem halmozod fel a mosógép előtt a cuccot. Kinn van a szennyeskosarad a fürdőben, napi egyszer/heti egyszer adag függvényében odaviszed és beteszed mosni a cuccot. Mi napi egyszer mosunk, mert kicsi a gyerek, cica van bent és hárman bizony csinálunk szennyest.
jan. 22. 20:38
 24/25 anonim ***** válasza:
38%
Elnézve a pontozásokat, de sok itt az érzékeny proli! :D :D :D
jan. 22. 22:49
 25/25 anonim ***** válasza:
28%

De berendezné a sok irigy proli a konyhámat helyettem :D

Tessék dolgozni, akkor lesz nektek is saját házatok.

jan. 25. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!