Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem van a baj vagy normális...

Velem van a baj vagy normális hogy zavar?

Figyelt kérdés

Szóval a család női tagjai a konyhában elég fura dolgokat csinálnak ami szerintem undorító és nem oda illő.

Sorolom őket: Fésülködés, hajvasalás, hajszárítás, szemöldök kiszedés, körömvágás meg ilyesmi dolgokat amiket szerintem a fürdőbe vagy a saját szobában kéne tennie, nem?

Szerintem egyenesen undorító hogy valaki a szemöldökét a konyhapulton szedi ki, vagy ott tárolja a hajas hajvasalót, fésűt, esetleg ott vágja a körmét.

2024. jan. 21. 14:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
14%
9-es na jo xd ezen jot röhögtem 🤣
2024. jan. 21. 16:14
 12/25 anonim ***** válasza:
7%
9.es vagyok. Hiába pontoztatok le, vagy nevettek ki. Ez az igazság.
2024. jan. 21. 16:27
 13/25 anonim ***** válasza:
32%
Én biztos, hogy mellé tenném a segg- vagy orrszőrömet :D
2024. jan. 21. 16:30
 14/25 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem is undorító. Jó, hogy nem a használt betétjüket csapják a konyhapultra.

Amúgy lehet az a bajuk, hogy csak egy fürdőszoba van, és nem jutnak be.

2024. jan. 21. 17:30
 15/25 A kérdező kommentje:
14 Nem hinném, mindig szabad a fürdő.
2024. jan. 21. 17:35
 16/25 anonim ***** válasza:
56%

Egyszer, amikor nekiálltam a konyha asztalnál vacsorát enni, Anyám odaült mellém, és elkezdte vágni a körmét. Megkértem szépen, hogy ezt most azonnal fejezze be, és folytassa a fürdőszobában, mert az arra való. Ő meg ki volt rám akadva, hogy milyen kényes vagyok, és semmit sem bírok elviselni.....

Szintén érzékeny vagyok az ilyen, és ehhez hasonló dolgokra, nagyon proli dolognak tartom.

2024. jan. 21. 20:16
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Normális
2024. jan. 22. 00:29
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális. Ennyire ne legyünk már igénytelenek...
2024. jan. 22. 09:47
 19/25 anonim ***** válasza:
85%

3: kb ekkora a konyhám. A mosógép ugyan ott van meg a gázkazán, de hogy a körmét-haját-szemöldökét ott senki nem fogja ápolgatni, az is biztos. Baszarintanám is kifele abban a pillanatban.

Gusztustalan dolog ilyeneket csinálni abban a helyiségben, ahol esztek meg főztök.

2024. jan. 22. 15:59
 20/25 anonim ***** válasza:
57%
Mondjuk szerintem a mosógép sem valami higiénikus a konyhában hiszen abba koszos és/vagy összeizzadt ruhákat pakolunk egyenesen a homokozóból, az autószerelő műhelyből, stb... Az nem ugyanolyan?... Nem is értem, hogy alakult az ki az a szokás, hogy a mosógép a konyhában legyen...
2024. jan. 22. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!