Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem van a baj vagy normális...

Velem van a baj vagy normális hogy zavar?

Figyelt kérdés

Szóval a család női tagjai a konyhában elég fura dolgokat csinálnak ami szerintem undorító és nem oda illő.

Sorolom őket: Fésülködés, hajvasalás, hajszárítás, szemöldök kiszedés, körömvágás meg ilyesmi dolgokat amiket szerintem a fürdőbe vagy a saját szobában kéne tennie, nem?

Szerintem egyenesen undorító hogy valaki a szemöldökét a konyhapulton szedi ki, vagy ott tárolja a hajas hajvasalót, fésűt, esetleg ott vágja a körmét.

jan. 21. 14:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
14%
9-es na jo xd ezen jot röhögtem 🤣
jan. 21. 16:14
 12/25 anonim ***** válasza:
7%
9.es vagyok. Hiába pontoztatok le, vagy nevettek ki. Ez az igazság.
jan. 21. 16:27
 13/25 anonim ***** válasza:
33%
Én biztos, hogy mellé tenném a segg- vagy orrszőrömet :D
jan. 21. 16:30
 14/25 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem is undorító. Jó, hogy nem a használt betétjüket csapják a konyhapultra.

Amúgy lehet az a bajuk, hogy csak egy fürdőszoba van, és nem jutnak be.

jan. 21. 17:30
 15/25 A kérdező kommentje:
14 Nem hinném, mindig szabad a fürdő.
jan. 21. 17:35
 16/25 anonim ***** válasza:
56%

Egyszer, amikor nekiálltam a konyha asztalnál vacsorát enni, Anyám odaült mellém, és elkezdte vágni a körmét. Megkértem szépen, hogy ezt most azonnal fejezze be, és folytassa a fürdőszobában, mert az arra való. Ő meg ki volt rám akadva, hogy milyen kényes vagyok, és semmit sem bírok elviselni.....

Szintén érzékeny vagyok az ilyen, és ehhez hasonló dolgokra, nagyon proli dolognak tartom.

jan. 21. 20:16
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Normális
jan. 22. 00:29
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális. Ennyire ne legyünk már igénytelenek...
jan. 22. 09:47
 19/25 anonim ***** válasza:
85%

3: kb ekkora a konyhám. A mosógép ugyan ott van meg a gázkazán, de hogy a körmét-haját-szemöldökét ott senki nem fogja ápolgatni, az is biztos. Baszarintanám is kifele abban a pillanatban.

Gusztustalan dolog ilyeneket csinálni abban a helyiségben, ahol esztek meg főztök.

jan. 22. 15:59
 20/25 anonim ***** válasza:
57%
Mondjuk szerintem a mosógép sem valami higiénikus a konyhában hiszen abba koszos és/vagy összeizzadt ruhákat pakolunk egyenesen a homokozóból, az autószerelő műhelyből, stb... Az nem ugyanolyan?... Nem is értem, hogy alakult az ki az a szokás, hogy a mosógép a konyhában legyen...
jan. 22. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!