Velem van a baj vagy normális hogy zavar?
Szóval a család női tagjai a konyhában elég fura dolgokat csinálnak ami szerintem undorító és nem oda illő.
Sorolom őket: Fésülködés, hajvasalás, hajszárítás, szemöldök kiszedés, körömvágás meg ilyesmi dolgokat amiket szerintem a fürdőbe vagy a saját szobában kéne tennie, nem?
Szerintem egyenesen undorító hogy valaki a szemöldökét a konyhapulton szedi ki, vagy ott tárolja a hajas hajvasalót, fésűt, esetleg ott vágja a körmét.
Szerintem is undorító. Jó, hogy nem a használt betétjüket csapják a konyhapultra.
Amúgy lehet az a bajuk, hogy csak egy fürdőszoba van, és nem jutnak be.
Egyszer, amikor nekiálltam a konyha asztalnál vacsorát enni, Anyám odaült mellém, és elkezdte vágni a körmét. Megkértem szépen, hogy ezt most azonnal fejezze be, és folytassa a fürdőszobában, mert az arra való. Ő meg ki volt rám akadva, hogy milyen kényes vagyok, és semmit sem bírok elviselni.....
Szintén érzékeny vagyok az ilyen, és ehhez hasonló dolgokra, nagyon proli dolognak tartom.
3: kb ekkora a konyhám. A mosógép ugyan ott van meg a gázkazán, de hogy a körmét-haját-szemöldökét ott senki nem fogja ápolgatni, az is biztos. Baszarintanám is kifele abban a pillanatban.
Gusztustalan dolog ilyeneket csinálni abban a helyiségben, ahol esztek meg főztök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!