Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egészségesnek tartjátok azt,...

Egészségesnek tartjátok azt, ha egy 26 éves férfi olyat mond, hogy ő legszívesebben egy tanyára költözne, távol az emberektől, csak áram legyen, hogy netezhessen, de víz nem kell, mert úgyis utál fürödni (ráadásul ritkán is teszi)?

Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 11:30
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Persze, néha szükségünk van a magányra szinte mindannyiunknak!!! De neki barátai sincsenek, csak a neten. :( Néha találkozik 1-2-vel, de ez is ritka. A fürdés meg szerintem alap. Sokan örülnének, ha naponta fürödhetnének. Nem csak 1-1,5 hetente 1X...
2010. okt. 27. 15:54
 32/34 anonim ***** válasza:

én 19 vagyok és lány, de én is mennék.

14 éve panellakó vagyok, elegem van az idiótákból. Mondjuk nekem vannak barátaim, és a környező falvakból kb félórás út vezet be ide a városba. Úgyh én aztán mennék!

2010. okt. 31. 10:05
 33/34 anonim ***** válasza:

Én egy elég magányos típus vagyok, néha nekem is vannak olyan gondolataim, hogy jó lenne egy olyan helyen lakni ahol kilométerekre nincs senki, csak ahogy feljebb is írta valaki, Magyarországon ez nem túl biztonságos, mert könnyen jöhetnek a cigányok és megölnek, egy ilyen helyen csak puskával érezném magam biztonságban, de azt meg átlagember nem szerezhet (legálisan legalábbis). Plusz még így biztosan elveszteném az esélyt hogy mondjuk egy barátnőt találjak, úgyhogy egyelőre még maradok itt Pesten! :)

Meg amúgy is, egy idő után biztos unalmassá válna nincs semmi, ha mondjuk sört akarok inni, akkor nem ugarhatok le a közértbe, ja és mit ennék?

Meg amúgy is,

2011. nov. 19. 19:27
 34/34 anonim válasza:
Igen, normális. Èn is megutáltam az embereket, sőt egyes embertipusoktól (ezek a nyálas nyávogó jópofizó hazug patkányok) undorodom!
2018. febr. 28. 08:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!