Egészségesnek tartjátok azt, ha egy 26 éves férfi olyat mond, hogy ő legszívesebben egy tanyára költözne, távol az emberektől, csak áram legyen, hogy netezhessen, de víz nem kell, mert úgyis utál fürödni (ráadásul ritkán is teszi)?
nem...
egyik osztálytársam meg szibériába akar költözni, elkezdi lesz egy kutyája felesége nem, majd egyedül él és és író lesz..
16évesek vagyunk..
" de valljuk be társas lények vagyunk, még ha sokszor kiborító is a környezetünk"
Avval nincs gond ha valaki tanyára menne élni.Nemmindenki társaslény.Sőt egyre többen inkább a magányt válasszál,mert a sok ember már igencsak hátrány.Én világéletemben társaslény voltam,Budapesten születtem,éltem.olyan sokan vettek mindig körül,hogy 35 évesen nő létemre igencsak elegem lett,és bizony ha nem is tanyára,de egy eldugott kis falucskába költöztem ahol alig élnek 500-an.Tökéletes élet.
A tisztálkodás viszont tényleg az igénytelenségről szól.
Én is egy tanyára vágyom, de egy fullos pecóval.
Az Én esetem szerintem normális, de ezé a jópofáé elég necces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!