Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bátyám kórházba került és...

Bátyám kórházba került és párom rám haragszik amiért ez miatt nem tudunk találkozni?

Figyelt kérdés
Lehet nem jó kategoria, most nem is ez érdekel. Irom neki a fejleményeket hogy most röntgenezik és mi a válasza rá. Na akkor megint nem jön össze a találkozó. Anyukámmal hoztuk be, őt se akarom itt hagyni. Bátyám egyébként beteg, így mégjobban mellette a helyem.
jan. 16. 07:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%

Igen. Most mi a kérdés?

Hogy mennyire jogos, az függ attól is, mit is jelent az, hogy "megint".

jan. 16. 08:36
 12/24 anonim ***** válasza:
72%
Megint csak féligazságra kérnek véleményt, hogy magukat igazolják a kérdezők. Engem azért érdekelne az is, hogy a srác miért írta úgy hogy "megint"? Lehet hogy úgy érzi, hogy hülyítik hogy mindig közbejön valami.
jan. 16. 09:13
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
És még a párod?
jan. 16. 09:14
 14/24 anonim ***** válasza:
73%

És ez miért akadály a találkozásban? Gondolom, nem vagytok éjjel-nappal folyamatosan a kórházban. Nekem jól esne kicsit találkozni a párommal ilyen esetben, adna egy kis erőt.

Szerintem is sok infó hiányzik.

Nyilván a testvéred mellett a helyed, de az nem jelenti azt, hogy semmi mást nem tudsz, nem szabad csinálnod.

jan. 16. 09:20
 15/24 anonim ***** válasza:
5%

Az ilyen nő nem az, akire bármiben is számítani lehet. Önző és csak magával, a saját kis érdekeivel foglalkozik, aminek most keresztbe tesz a bátyád.

Kirúgnám és többet bottal se piszkálnám.

jan. 16. 09:21
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
#15 Szerintem csávó a hisztiző pár.
jan. 16. 09:35
 17/24 anonim ***** válasza:
82%
Lehet, hogy a párod rossz családban nőtt fel, ahol az emberek nem jelentenek egymásnak semmit, nem segítenek egymásnak, ahol mindenki csak magára számíthat, és nem érti, mi közöd neked a bátyád bajához? Sajnálom, ha így van.
jan. 16. 10:01
 18/24 anonim ***** válasza:
79%
Én is diszfunkcionális családban nőttem fel, mégis meg tudom érteni, ha jobban működő családokban ilyenkor összetartanak és segítenek egymásnak.
jan. 16. 10:10
 19/24 anonim ***** válasza:
69%

Nem lenne a párom.

Amikor a barátnőmet kórház veszélye fenyegette egy baleset miatt, a párom mondta, hogy akkor intézi a repjegyet, és menjek, mert mellette a helyem.

Ha nekiáll hisztizni, aznap kidobtam volna.

jan. 16. 10:19
 20/24 anonim ***** válasza:
85%
Hát elég érzéketlen.
jan. 16. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!