Ti mikor terveztek találkozni bárkivel is?
Előre szeretném tisztázni, hogy nem veszekedést és anyázást akarok elérni, csak meghallgatni mindenki véleményét normális hangnemben, legyen az bármilyen álláspont.
Szóval arra gondolok, hogy most vidéken feloldották a korlátozást, de ettől még nyilván nem szűnt meg ez a vírus és egy darabig még köztünk is lesz akkor is, ha már nagyon kevés pozitív teszt lesz, nem fog eltűnni egyik napról a másikra.
De azért egy idő után már mindenkinek szüksége van arra, hogy találkozzon rokonokkal, ismerősökkel.
Ti mennyi idő után mondanátok azt, hogy már mertek találkozni rokonokkal, ismerősökkel? (tegyük fel, hogy nem krónikus/olyan emberrel akarsz találkozni, akire egy megfázás is veszélyes lenne)
eddig sem zavart a korlátozás
mentem mikor kedven tartotta
viszont ez a különbségtétel zavar ami a pesti és a vidéki között van ...
Na ezt túl hamar elküldte :D Én abban a helyzetben vagyok, hogy alapból messze élek a barátaim nagy részétől, így már megszoktam a távolságot, repülőre pedig egy darabig nem fogok ülni. Asztmás és immunbeteg vagyok, a társaságunkból rám a legveszélyesebb az egész :)
Itt helyben is vannak barátaim, haverjaim, de egyelőre nem tervezek senkivel sem találkozni, még legalább 1-2 hónapig, ha nem tovább. Őszintén szólva nem is érzem, hogy akkora hatalmas szükségem lenne rá, nagyon jól bírom az ilyesmit.
Én még óvatos vagyok. Van a dolgok sűrűjében dolgozó közeli rokonom (anyukám). Majd ha ő azt mondja, hogy biztonságos, akkor indulok el.
Részemről eddig is nagyon fontos volt, hogy betartsak mindent, hiszen 80 közeli nagyszüleimmel élek együtt, és nem egy koronavírussal együtt veszélyes betegségük van. 🙁🙁
Mi múlt héten fáradtunk bele ebbe az egészbe.
Pest megyében élek, itt még nincs nyitva semmi, tehát kávézni, különösebb programot szervezni nem lehet most sem. De múlt hét óta megállunk beszélgetni az utcán a szomszédedokkal, engedjük a gyerekeket közösen biciklizni, sőt, a szüleim, akikhez eddig minden hétvégén elmentünk, és úgy beszélgettünk, hogy ők az ablakban, mi meg kint az utcán, vasárnap már kijöttek, és odaaduk az anyák napi csokrot (nincsenek veszélyeztetett korban.)
A gyereknek ezen a héten az edzései is elkezdődtek, de oda még nem engedjük. Majd két hét múlva, ha minden rendben lesz továbbra is.
Járok dolgozni, végig dolgoztam, szóval nem éltem mindenkitől elzárva.
Nincs idős rokon, sajnos egyik nagyi sem él már.
Szülők is dolgoznak, ők is naponta találkoznak emberekkel.
Úgyhogy én eddig is találkoztam a szüleimmel, csak nem volt puszi, ölelés.
Barátokkal, ismerősökkel nem. De ha összefutottunk az utcán, boltban, akkor beszéltünk egymással, kellő távolságból.
Én most már barátokkal is fogok találkozni, ha jó idő lesz, kiülünk valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!