Ti mikor terveztek találkozni bárkivel is?
Előre szeretném tisztázni, hogy nem veszekedést és anyázást akarok elérni, csak meghallgatni mindenki véleményét normális hangnemben, legyen az bármilyen álláspont.
Szóval arra gondolok, hogy most vidéken feloldották a korlátozást, de ettől még nyilván nem szűnt meg ez a vírus és egy darabig még köztünk is lesz akkor is, ha már nagyon kevés pozitív teszt lesz, nem fog eltűnni egyik napról a másikra.
De azért egy idő után már mindenkinek szüksége van arra, hogy találkozzon rokonokkal, ismerősökkel.
Ti mennyi idő után mondanátok azt, hogy már mertek találkozni rokonokkal, ismerősökkel? (tegyük fel, hogy nem krónikus/olyan emberrel akarsz találkozni, akire egy megfázás is veszélyes lenne)
Épp 5 perce hallagattam egy kiselőadást, amitől elpattant az összes ideg a gerincemben. Az egyik leghírewsebb amcsi egyetem és az ő láthatatlan, ELVILEG anonim telefon-követő modellje. Ha ezt bevezetik, akkor kötelezővé lehet tenni mindenki számára Orwell 1984 c. opuszát, tanulmányozni.
Kösz, de én nem kérek a fejem fölé egy "bármikor lecsaphat a Gonosz"-kardot, még 2 évig. Elég volt az anyám is erre.
Boldog lennék, ha végre elkezdenék kiszelektálni ezeket a kutatónak látszó tárgyakat és diplomás (sírbuta) okoskákat a társadalomból és hazaküldenék kapálni, ott ártanának a legkevesebbet. A Föld is természetbarátabb lenne, ha síma kapazinnal menne minden, benzin és olaj helyett.
Tervezni nem terevzek semmit. Aki jön az jön, aki nem, az marad. A dolgom megy amúgy is.
Mindketten dolgozunk, a gyerekre felváltva vigyázunk. Van két gyerekem akik nem velünk élnek, ők jöttek folyamatosan. Anyósomék is jönnek rendszeresen, járunk apukámhoz.
Nekünk sokminden nem változott.
Nem igazán érdekel a vírusmizéria.
de mikor lesz vége? vagy mi számit a "végének"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!