Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bátyám kórházba került és...

Bátyám kórházba került és párom rám haragszik amiért ez miatt nem tudunk találkozni?

Figyelt kérdés
Lehet nem jó kategoria, most nem is ez érdekel. Irom neki a fejleményeket hogy most röntgenezik és mi a válasza rá. Na akkor megint nem jön össze a találkozó. Anyukámmal hoztuk be, őt se akarom itt hagyni. Bátyám egyébként beteg, így mégjobban mellette a helyem.
2024. jan. 16. 07:19
1 2 3
 1/24 Kólauborkával ***** válasza:
94%
A párod egy érzéktelen tapló…
2024. jan. 16. 07:28
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kerdes?
2024. jan. 16. 07:28
 3/24 anonim ***** válasza:
94%
Bátyád mellett a helyed.
2024. jan. 16. 07:33
 4/24 anonim válasza:
100%

Egyszerű, csak mondj neki valamit, amivel egyszerre meggyőződ, és még magad fele is billented a mérleget.

"Mellette kell lennem, ő is a családom, ahogy te is"

2024. jan. 16. 07:33
 5/24 anonim ***** válasza:
82%
Érdekes lehet egy ilyen ember. Akinek a párja kórházba került a legkisebb baja is nagyobb per pill de őt csak saját maga és az esetleg elmaradó tali érdekli. Ha az én párom kerülne ilyen helyzetbe hogy a testvérével van a kórházban én is oda mennék hogy vigasztaljam. De nem vagyunk egyformák.
2024. jan. 16. 07:44
 6/24 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem is a párod egy érzékezlen tahó. Ha ilyen esetben így reagál akkor el nem tudom képzelni más esetekben hogyan reagál. Nem lenne kedvem leélni az életemet egy ilyen emberrel.
2024. jan. 16. 07:44
 7/24 anonim ***** válasza:
90%
5-ős vagyok. Elnézést kérek véletlen elírtam. Nem a párja hanem a tesó van kórházban. Így akartam írni.
2024. jan. 16. 07:48
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Most fog kiderülni, hogy számíthatsz-e rá mindenben, vagy csak magára gondol.
2024. jan. 16. 07:51
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha az én párom testvére lenne kórházban, akkor pont hogy azt mondanám neki, hogy "maradj mellette, szüksége van rád! Mi még rengeteget tudunk később találkozni, de most ott a helyed!"

Nem hogy még én sajnáltassam magam, hogy jajj, unatkozooom, gyere már el a beteg családtagod mellől szórakoztatni. Szánalom.

Én meggondolnám a helyedben, hogy ilyen önző, gyerekes kisfiú/kislány mellett szeretnék-e maradni.

2024. jan. 16. 07:53
 10/24 anonim ***** válasza:
91%
Szakítás. Az ilyen dugni akar.
2024. jan. 16. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!