Miért fáj az exfeleségeknek ha a férfinek gyereke születik az új párjától?
Figyelt kérdés
jan. 15. 10:47
11/42 A kérdező kommentje:
9es az exel fiatalon vállaltak gyereket, sajnos a nő utána mutatta ki a foga fehérjét na meg kiderült, hogy folyamatosan csalta. A gyerekkel se nagyon engedi tartani a kapcsolatot, állandóan szívózik, mikor összeházasodtunk is teljesen kiakadt.
jan. 15. 12:26
12/42 anonim válasza:
Alacsony mentális szinten van.
Engemet elhagyott a párom, 15 év után, nagyon rossz volt, de mégis szívből örültem és még jó egészséget is kívántam neki, amikor megtudtam, hogy férjhez ment és gyereke született
13/42 anonim válasza:
Lehet azért mert az ő házadságukban a férfi nem akart gyereket, és akkor az újba meg igen, az fájó tud lenni. Lehet azért mert mondjuk van közös gyerekük és a férfi eddig sem törődött vele, hát még ezután h van egy új. Irígység, h neki Vele összejött az élet, az ő kapcsolatuk meg nem műkődött, ez egyfajta kudarc élmény. V csak egyszerűen szereti még a volt párját és ezért bántja.
14/42 anonim válasza:
Mert még nincs túl a váláson, ezért rosszul esik neki, hogy a másik már továbblépett.
15/42 anonim válasza:
Mert még nem engedte el a témát, irigykedik a boldogságán. Nehéz dolog ez, valahol az exet is megértem, főleg, ha a pali lépett le.
16/42 anonim válasza:
Ha a pali lépett le, akkor főleg érthető.
17/42 A kérdező kommentje:
Persze, hogy lelépett, miután lebukott a csaj, hogy megcsalta.
jan. 15. 13:54
18/42 anonim válasza:
"...az exel fiatalon vállaltak gyereket, sajnos a nő utána mutatta ki a foga fehérjét na meg kiderült, hogy folyamatosan csalta. A gyerekkel se nagyon engedi tartani a kapcsolatot, állandóan szívózi..."
Ez tipikus érdektelen apuka kifogás. Mindig az ex a hibás, ő maga tökéletes. Persze, anyu nem engedi a gyerekkel a találkozást- apu hány éves, 12, hogy nem tesz ellene? Majd rajossz, amikor a ti közös gyereketek se fogja érdekelni
19/42 A kérdező kommentje:
18as együtt vagyunk már jóideje, együtt mászkáltunk gyámügyre, bíróságra, rendőrségre, de kb senki nem tud semmit tenni. Annyit tudnának, hogy kényszerítik, hogy adja oda a gyereket, de ha a gyereknek tele beszélik otthon a fejét hogy ne akarjon jönni, akkor senki nem tud semmit tenni.
jan. 15. 14:01
20/42 anonim válasza:
Nekünk nem született közös gyerekünk, mégis utál a férjem exe már látatlanban, mióta egyáltalán felmerült, hogy létezem. És igen, sikerrel apja illetve ellenem hangolja a gyerekeket attól fogva, hogy lettem neki. A nagylányt már sikerrel elvadította, a kisfiún még dolgozik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!