Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon kell-e követnem a...

Vajon kell-e követnem a felmenőim példáját, vagy jobban teszem, ha véget vetek ennek a családi mintának? Többi lent.

Figyelt kérdés

Több, mint éve vagyok együtt a párommal, akinek van egy kislánya. Nekem nem volt gond, hogy van gyereke, viszont az utóbbi egy hónapban elgondolkodtam, hogy biztos ezt szeretném az élettől?

Azt tudni kell, hogy 23 éves vagyok, a párom és köztem 6 év van az ő javára. Bár még nem élünk együtt, nagyon jól kijövünk egymással, viszont van bennem egy olyan érzés is, hogy a történelem ismétli önmagát, és nekem még élnem kell az életemet mielőtt családot alapítok.

A családomban 3 generáció óta ismétlődik a minta, hogy az édesapa vagy lelép/meghal, és a pici gyereket nevelő apa neveli fel. Úgy gondolom, hogy a 3 generácó alatt ez a minta vált megszokottá, hiszen ebben nőttek fel ők is.

Tudom, rajtam áll hogy mit döntök, de szeretném meghallgatni más véleményét is.

23/F

#döntés #negatív családi minta
jan. 3. 16:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%

"nekem még élnem kell az életemet mielőtt családot alapítok"

. Ha így gobdolkozol, akkor valószínűleg Te sosem éltél, és sosem leszel képes rá. Vagy Te úgy emlékszel a családodra, hogy zombik vettek körül?

Jobb, ha lelépsz. Jobbat érdemelnek.

jan. 3. 17:28
 12/16 anonim válasza:
100%
Éld úgy az életedet ahogy Neked jo, es ahogyan boldog vagy
jan. 3. 18:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Na igen nem masoktól kell függeni.
jan. 3. 23:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem vagy a gyerek apukája, és ahogy jelenleg a nővel vagytok,nem is szándékozik a helyére rakni.
jan. 3. 23:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem nevelem más gyerekét, ez nálam alap, DE ha egyébként nem zavarna, akkor persze, vele maradnék.
jan. 4. 10:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez a te életed. Nem kell jófejkedni senki felé. Ha úgy érzed, inkább olyan nővel akarsz lenni, akinek még nincs gyereke, nem bűn. Itt a korkülönbség is amiatt sok, hogy a nőnek gyereke is van. Meg alapból egy átlag 30-hoz közeli nő nem ugyanazt akarja az élettől, mint egy huszas eleji srác. Teljesen máshol tartotok az életben.
jan. 4. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!