Vajon kell-e követnem a felmenőim példáját, vagy jobban teszem, ha véget vetek ennek a családi mintának? Többi lent.
Több, mint éve vagyok együtt a párommal, akinek van egy kislánya. Nekem nem volt gond, hogy van gyereke, viszont az utóbbi egy hónapban elgondolkodtam, hogy biztos ezt szeretném az élettől?
Azt tudni kell, hogy 23 éves vagyok, a párom és köztem 6 év van az ő javára. Bár még nem élünk együtt, nagyon jól kijövünk egymással, viszont van bennem egy olyan érzés is, hogy a történelem ismétli önmagát, és nekem még élnem kell az életemet mielőtt családot alapítok.
A családomban 3 generáció óta ismétlődik a minta, hogy az édesapa vagy lelép/meghal, és a pici gyereket nevelő apa neveli fel. Úgy gondolom, hogy a 3 generácó alatt ez a minta vált megszokottá, hiszen ebben nőttek fel ők is.
Tudom, rajtam áll hogy mit döntök, de szeretném meghallgatni más véleményét is.
23/F
"nekem még élnem kell az életemet mielőtt családot alapítok"
. Ha így gobdolkozol, akkor valószínűleg Te sosem éltél, és sosem leszel képes rá. Vagy Te úgy emlékszel a családodra, hogy zombik vettek körül?
Jobb, ha lelépsz. Jobbat érdemelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!