Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket ismer a családotok?

Titeket ismer a családotok?

Figyelt kérdés
Hogy milyen emberek vagytok igazán?
jan. 3. 01:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Olyannak hisznek, aki nem vagyok, csak ők szeretnék. Ez mindig így volt. Hiába mondom el szavakkal, vagy mutatom gyakorlatban az ellenkezőjét, mintha vakok lennének rá.
jan. 3. 10:48
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

A családom nem ismer, max anyám áll közel ahhoz, hogy ki is vagyok.

Ha megtudnák, hogy miket csinálok, mire vagyok képes nagyon meglepődnének. Elképzeltek magukban egy képet rólam 8.-as koromról és azóta azt hiszik én az az ember vagyok.

24 F

jan. 3. 11:08
 23/29 anonim ***** válasza:
85%
Nem, de nem is fognak, bő 15 éve nem tartom a kapcsolatot egyik rokonommal se.
jan. 3. 12:16
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem
jan. 3. 12:23
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismernek
jan. 3. 13:04
 26/29 Metionin ***** válasza:
100%
A szüleim sosem ismertek, a párom igen. Kb. ennyi a családom.
jan. 3. 13:16
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Fu #2-es ugyanez....
jan. 3. 14:33
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem sajnos. Anyam sehogysem képes elfogadni, hiába magyarázza neki az ember h én ilyen vgyk, introvertált. Vgyis előttük. Ha igazából bármi tervem is van, és megosztottam vele, akkor mindig negatív választ kaptam. Olyan szinten leír mások előtt. Olyan dolgokat mond rólam rosszindulatúan ami nem is igaz rám.... Már totál kezdek belefáradni. Majdnem mindenkit ellenem fordított. Csak a nagymamámat nem, de ő meghalt sajnos. A hátam mögött szinten megx a susmus, es nem tetszik nekik-tesin,anyám, pasijagh vannak saját elképzeléseim, mert legfőképp anya akarja azt h minden ugy tortenjen ahogy ő akarja.
jan. 3. 14:39
 29/29 anonim válasza:
Részben, csak amennyit megengedek, hogy ismerjenek. Soha nem voltunk túl közeliek egymás számára.
jan. 7. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!