Titeket ismer a családotok?
Figyelt kérdés
Hogy milyen emberek vagytok igazán?jan. 3. 01:36
11/29 anonim válasza:
Engem a múltkor nem engedett be apám, azt mondta hogy "húzz innen betörő!"
12/29 anonim válasza:
Nem. Jobbnak hisznek, mint amilyen vagyok.
13/29 anonim válasza:
Nagyjából igen. De nyilván teljesen senki sem ismer.
14/29 anonim válasza:
több mint a felét még csak nem is ismerem szóval nem
15/29 anonim válasza:
Nem, de nem is akartak megismerni sohasem.
Már kiskoromban kitaláltak egy nekik tetsző képet rólam. Ezt nem "hoztam", és azóta elengedtek. Persze a hátam mögött megy a susmus, de nem érdekel.
Semmit sem veszítek egy nagyon laza, már-már megszakított kapcsolattal, de legalább nyugodt az életem.
16/29 anonim válasza:
Nem, teljesen félreismernek és nem is akarnak ezen változtatni, sosem álltunk közel egymáshoz.
17/29 anonim válasza:
A tesómon kívül szerintem mindenki ismer. Ő meg nem érdekel, mert nem tartom vele a kapcsolatot 5 éve.
18/29 anonim válasza:
Családom egy bizonyos része ismer igazán, plusz pár barát.
Anyám pl ismer, apám nem...pedig együtt élnek, de apám pl sose érdekelte milyen vagyok igazán.
19/29 anonim válasza:
Nem. Pontosabban, sosem érdekelte őket egy tárgy, ami számukra arra szolgált, hogy kiszolgálja őket, és ki tudják használni. A tágabb családból vannak akik már évtizedekkel ezelőtt sejtették a valóságot, próbáltak a maguk módján segíteni engem, de ők is belátták, hogy addig amig abban a közegben élek-nem nagyon tudnak mit tenni. Mint pl. a nagybátyám, aki évtizedekkel később is tartotta velünk a kapcsolatot-nem verte nagy dobra főleg a korábbi kör előtt-és mind mi (én+férjem, mind a gyermekeim mindegyike-szó szerint imádtuk. Az egyik legjobb ember volt aki valaha a környezetünkben megfordult. Sajnos már nem él.
20/29 anonim válasza:
19 És az sem volt véletlen, hogy ugyan abba a gyülekezetbe volt -ahol mi is, igaz dolgozott is mint vállalkozó nekik:D Vele kapcsolatban ezer %-ra biztosak vagyunk, hogy az egyik legjobb helyre került odafent.
Érdekesek ezek a "véletlenek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!