Hetvenes kérdése:
Szellemileg beteg egy gyerek a családban.A szülők még élnek. Sem a beteg gyereknek, sem a szülőknek nincs testvérük. A nagyszülők nem élnek.Ebben az esetben ki az örökös ha a szülők elhalnak? A gyerek szellemileg nem beszámítható.
Figyelt kérdés
2023. dec. 30. 06:51
11/13 anonim válasza:
10..nem erről szólt a mondandód. 35- 40 eves korokat irtál, meg kijelentetted hogy nem élnek sokáig. Ami nem igaz. Erre reagaltam. Nem arroĺ volt szó milyen az életminősegük. Egyébként abban is nagy a szórás.
12/13 anonim válasza:
Igen annyit írtam, mivel akiket ismertem addig éltek. Ez az igazság! A saját tapasztalatomat írtam le! Sajnos nem ismertem olyat, aki 70-80 éves koráig élt. Persze attól még lehet....
Nem értem, hogy mi volt az írásomban sértő, vagy miért vetted támadásnak? Az általam látott dolgokról írtam....
13/13 anonim válasza:
Nem vettem tamadasnak, csak nem értettem miért kell lepontozni, én is tapasztalatot irtam le. Elbeszeltunk egymas mellett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!